Εσείς από που ψωνίζετε χαρτοσακούλες για την επιχείρησή σας;

Στα καθημερινά σας ψώνια από τον μπακάλη, τον φούρναρη, τον χασάπη, έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν οι σακούλες που βάζετε τα ψώνια είναι ασφαλείς για τα τρόφιμά σας;
Τα περισσότερα καταστήματα πλέον δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην συσκευασία ή στο περιτύλιγμα που πρόκειται να τυλίξουν τα τρόφιμά τους. Από που προμηθεύονται τις χαρτοσακούλες τους;
Σίγουρα από την ΛΟΥΚΙΔΗ & ΣΙΑ Ο.Ε., εταιρεία η οποία πρωτοστατεί στον χώρο, παρέχοντας προϊόντα που χρειάζεται κάθε κατάστημα και μαγαζί που εμπορεύεται κάθε είδους προϊόντα.
Καταστήματα, όπως μανάβικα, μπακάλικα, φούρνοι, ξενοδοχεία, καταστήματα ρούχων, επιχειρήσεις που κάνουν εμπόριο, βιομηχανίες, χρησιμοποιούν χαρτί για περιτύλιγμα ή για αποθήκευση προϊόντων.
Η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό τμήμα, το οποίο είναι συνυφασμένο αποκλειστικά με την διαφήμιση και την προβολή των προϊόντων, μέσα από τις χάρτινες ή τις πλαστικές σακούλες αλλά και τις χαρτοπετσέτες, τα κουτιά, τα ποτήρια.
Γιατί να επιλέξετε χαρτοσακούλες;
Οι χαρτοσακούλες είναι μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη οικολογική λύση, που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία, όποια και αν είναι η επιχείρησή του. Συγκεκριμένα, μπορείτε ανάλογα με τον τομέα στον οποίο δραστηριοποιείστε να έχετε και τις απαραίτητες χαρτοσακούλες κατασκευασμένες από ιδιαίτερα υλικά για να είναι ανθεκτικές όπως τις χρειάζεστε.
Ένα αρτοποιείο για παράδειγμα χρειάζεται μία χαρτοσακούλα κραφτ με παράθυρο, τα fast food χρειάζονται αδιάβροχες σακούλες, τα super market κυρίως ανακυκλώσιμες.
Για ό,τι έχει να κάνει με χάρτινες σακούλες, εμπιστευθείτε την εταιρεία ΛΟΥΚΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε !