Αδωνις: Εάν δεν κυβερνήσει ο Καρατζαφέρης σωτηρία δεν υπάρχει στην Ελλάδα

Βουνό το δίκιο του. Ποτέ δεν τον ακούσαμε όμως. Παρόλο που ξελαρυγγιαζόταν στις προειδοποιήσεις, εμείς, χαμπάρι. Ακόμα και ως...
φρέσκος υφυπουργός Ανάπτυξης της κυβέρνησης Παπαδήμου, μας τάλεγε. Γνωρίζοντας τα πράγματα "από μέσα". Όχι πολύ παλιά. Πριν από 4 χρόνια, στις 27 Δεκεμβρίου 2011.

Τη χρονική περίοδο που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ - στο οποίο ανήκε - έβαζε πλάτη, μαζί με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, για τη σωτηρία της πατρίδας. Κι έβγαινε στο κανάλι του προέδρου, στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ, φιλοξενούμενος της εκπομπής "Ελλάδα γεια σου" και μας καθιστούσε κοινωνούς των συμπερασμάτων του για τη χρεοκοπία της χώρας. "Μας κυβερνήσανε οι αφισοκολλητές. Και οι πράσινοι και οι μπλε. Γι΄ αυτό χρεοκοπούμε", τόνιζε. Κι εμείς γελούσαμε και κοροϊδεύαμε τον άνθρωπο που είχε "δουλέψει στη ζωή του". Και τον αναγκάσαμε σε πολιτική μετανάστευση στους μπλε αφισοκολλητές. Στους οποίους, μέχρι πριν από λίγες ημέρες, ήθελε, ως επικεφαλής, να μοιράζει βούρτσες και κόλλες. Άβυσσος…:

«Πάντα πίστευα ότι αυτοί που μας έχουν κυβερνήσει μέχρι σήμερα είναι ανίκανοι. Μετά από 40 ημέρες υφυπουργός, δεν το πιστεύω. Το γνωρίζω και μπορώ να τ΄ αποδείξω. Η έλλειψη οργανώσεως, η έλλειψη αποφασιστικότητος, σε κάνει να πιστεύεις ότι πραγματικά αυτό που έχει συμβεί στη χώρα μας είναι αδιανόητο. Να ξέρετε ότι η Ελλάδα σώζεται, εάν την κυβερνήσουμε άνθρωποι που έχουμε δουλέψει στη ζωή μας και όχι αυτοί οι ανεπάγγελτοι τεμπέληδες που κυβέρνησαν μέχρι σήμερα. Η Ελλάδα σώζεται και μπορεί πολύ γρήγορα να φύγει από την κρίση, αλλά, δυστυχώς, ο ελληνικός λαός πηγαίνει στην κάλπη και ψηφίζει ανθρώπους με βάση το κομματικό κριτήριο. Ξεχνώντας ότι οι άνθρωποι αυτοί, με τις αποφάσεις τους, θα επηρεάσουν τη δική του ζωή και το δικό του πορτοφόλι. Δε μπορείς από αφισοκολλητής να γίνεις υπουργός. Δε γίνεται αυτό το πράγμα. Θα πας να δουλέψεις. Θα αποδείξεις ότι μπορείς να βγάλεις λεφτά. Ότι μπορείς να διοικείς προσωπικό. Και μετά γίνε…κάνε πολιτική καριέρα όση θέλεις. Μας κυβερνήσανε οι αφισοκολλητές, το καταλαβαίνετε; Και οι πράσινοι και οι μπλε. Γι΄ αυτό χρεοκοπούμε. Δεν χρεοκοπούμε…Η Ελλάδα είναι μαγαζί γωνία. Επενδύσεις μας έρχονται έτσι. Μην ακούτε που λένε δεν έρχονται επενδύσεις. Έτσι. Αύριο, αν η Ελλάδα βάλει μυαλό και φτιάξουμε και νόμους και βρούν οι επενδυτές ανθρώπους να συνεννοηθούν, θάρθουν τα λεφτά έτσι. Σε δύο χρόνια δεν θα θυμόμαστε την κρίση. Θα πάρουμε όλοι τα λεφτά μας πίσω. Σε δύο χρόνια. Σας το λέω εγώ. Σας το εγγυώμαι προσωπικά. Έτσι έρχονται τα λεφτά. Και δεν τα παίρνουμε. Αν δεν κυβερνήσουμε εμείς, σωτηρία ο τόπος δεν έχει. Σας το λέω, να μην έχετε αμφιβολία καμία. Μ΄ αυτά πούχω δει, πούχουν κάνει, αυτοί που μας κυβέρνησαν ως τώρα, εάν δεν κυβερνήσει ο Καρατζαφέρης σωτηρία δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Ξεχάστε το».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΕΔΩ

newpost.gr