Η «Αναπτυξιακή Χάρτα» των περιφερειών από το ΠΑΣΟΚ

Με τη συμμετοχή του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση αλλά και σχεδόν ολόκληρης της κυβέρνησης συνεχίζονται και ολοκληρώνονται την τρέχουσα εβδομάδα στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους, οι συσκέψεις με στόχο την εκπόνηση μιας «Αναπτυξιακής Χάρτας» για κάθε περιφέρεια.
Τις συσκέψεις αυτές, τις οποίες οργανώνει το ΠΑΣΟΚ και η Κ.Ο. του κόμματος, ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα με τη συμμετοχή 12 υπουργών και υφυπουργών της κυβέρνησης.
Έχουν στόχο να οριστούν οι προτεραιότητες, οι στόχοι και τα «εργαλεία» των αναπτυξιακών πολιτικών ανά τομέα αρμοδιοτήτων, συμμετέχουν κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, καθώς και

περιφερειάρχες.
Σύμφωνα με πληροφορίες αντίστοιχες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα και με τους δημάρχους απ’ όλη τη χώρα.
Σε ότι αφορά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης η συνάντηση θα γίνει την Τρίτη 29 Μαρτίου στην αίθουσα 206 της Ιπποκράτους με την συμμετοχή 30 ατόμων. Σ’ αυτήν θα δώσουν το παρών στελέχη των υπουργείων Εργασίας, ΥΠΕΚΑ, Υποδομών, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Υγείας και Παιδείας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια