Τέσσερα νομοσχέδια στο αυριανό υπουργικό


Υπό τον πρωθυπουργό θα συνεδριάσει την Τετάρτη το μεσημέρι το υπουργικό συμβούλιο, κατά το οποίο θα συζητηθούν τέσσερα νομοσχέδια.
Το πρώτο αφορά την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και θα το παρουσιάσει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης. Ακολουθεί το νομοσχέδιο για την "αναμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, του ΟΔΔΗΧ, των Δημοσίων Επιχειρήσεων και Οργανισμών, και την σύσταση Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας " αρμοδιότητας του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.
Το τρίτο νομοσχέδιο αφορά την προστασία των αδέσποτων ζώων και εμπίπτει στην αρμοδιότητα του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη, ενώ ο υπουργός Υγείας Ανδρέας
Λοβέρδος θα παρουσιάσει νομοσχέδιο που αφορά τις μεταμοσχεύσεις.
Νωρίτερα, στις 10.30 το πρωί, ο πρωθυπουργός έχει συγκαλέσει σύσκεψη για θέματα οικονομίας και ανάπτυξης, στην οποία θα μετέχουν οι υπουργοί Γ. Παπακωνσταντίνου, Μ. Χρυσοχοΐδης, Τ. Μπιρμπίλη, Δ. Ρέππας, Π. Γερουλάνος, Χ. Παμπούκης και Κ. Σκανδαλίδης.
Στη 1 το μεσημέρι, ο κ. Παπανδρέου θα συναντήσει τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού.
Μετά το τέλος του υπουργικού, ο κ. Παπανδρέου θα συναντήσει στο Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου την ομάδα εργασίας που ασχολείται με την ανάπλαση του Φαληρικού Μετώπου, που αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Επιδίωξη του πρωθυπουργού είναι η ενίσχυση της ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή του Φαλήρου και η δημιουργία ενός φυσικού και ποιοτικού πάρκου με λειτουργίες πολιτισμού και αναψυχής.
http://www.newscode.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια