Σαμαράς: «Δεν θα δεχτώ συγκυβέρνηση και θεόσταλτες εξωθεσμικές λύσεις»


Κατηγορηματικά αντίθετος στο ενδεχόμενο συγκυβέρνησης ή σε «θεόσταλτες εξωθεσμικές λύσεις» εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας του κόμματος.
«Δεν πρόκειται να δεχθώ συγκυβέρνηση, με ένα ΠΑΣΟΚ το οποίο δεν μπορεί να συνεννοηθεί ούτε με τον εαυτό του. Ας γνωρίζουν, ότι δεν πρόκειται να δεχθώ "συμπράξεις" με όσους υποστήριξαν το Μνημόνιο και έκαναν ό,τι μπορούσαν για να βοηθήσουν την κυβέρνηση να περάσει τα αδιέξοδά της και την κυβερνητική προπαγάνδα να περάσει τα ψέματά της. Ούτε και βεβαίως θα συναινέσω σε θεόσταλτες έξω-θεσμικές λύσεις» τόνισε ο κ. Σαμαράς, σημειώνοντας ότι η εντολή που έλαβε όταν εξελέγη αρχηγός της ΝΔ ήταν να τα αλλάξει όλα.
Επίσης, άσκησε σκληρή κριτική σε πολιτικά πρόσωπα και σε μερίδα των ΜΜΕ που
υποστηρίζουν ότι υπάρχει «κλίμα εσωστρέφειας στη ΝΔ», χωρίς ωστόσο να τα κατονομάσει. «Πρόκειται για υστερόβουλες προσπάθειες να ανακοπεί η πορεία της ΝΔ» επεσήμανε, σχολιάζοντας ότι εκδηλώνονται σε μία χρονική συγκυρία κατά την οποία η πολιτική του κόμματος κερδίζει έδαφος.
Επικριτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΝΔ απέναντι στο ΛΑΟΣ, σημειώνοντας ότι «δεν με απασχολούν οι επίδοξοι ενοικιαστές μιας… ανύπαρκτης "πολυκατοικίας"».
Περιοδείες και "Ζάππειο 2" στο επίκεντρο της συνεδρίασης
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της εκτελεστικής γραμματείας, συζητήθηκαν ζητήματα
οργανωτικά, που αφορούν το πρόγραμμα των περιοδειών του Αντώνη Σαμαρά στην Ελλάδα. Το τελικό πρόγραμμα θα συγκεκριμενοποιηθεί και θα δοθεί στη δημοσιότητα αύριο.
Μεγάλη σημασία πάντως δίδει η αξιωματική αντιπολίτευση στο «Ζάππειο 2», καθώς ο Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει την επικαιροποιημένη πρόταση της ΝΔ για την οικονομία.
http://www.newscode.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια