Ζωή: Πολύ θα ήθελε το Mega και ο Πρετεντέρης να υπάρχει κόντρα με τον Πρωθυπουργό!

Αιχμηρή απάντηση έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις πληροφορίες που την ήθελαν να έχει έρθει σε ρήξη με τον Πρωθυπουργό εξαιτίας της στάσης της για το θέμα της ΕΡΤ.

Στη διάρκεια της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής κι ενώ πήρε το λόγο για να υποβάλλει ερωτήσεις στα υποψήφια μέλη του νέου ΔΣ της ΕΡΤ, η κα. Κωνσταντοπούλου διέψευσε πως υπήρξε κόντρα με τον Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με το θέμα της Δημόσιας Τηλεόρασης και με αφορμή τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν επί της διαδικασίας.

Η Πρόεδρος της Βουλής ονομάτισε μάλιστα τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Πολύ θα ήθελε το Mega και ο Πρετεντέρης να υπάρχει κόντρα δική μου με τον Πρωθυπουργό”, είπε η κα. Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας πως απλώς έγινε διάλογος με όλες τις πλευρές, ώστε το νομοσχέδιο για την ΕΡΤ να φτάσει στη Βουλή όσο πιο καλά επεξεργασμένο γίνεται.

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Πρετεντέρης είχε σχολιάσει στο δελτίο του Mega πως “η κόντα της Ζωής με το Μέγαρο Μαξίμου εξελίσσεται σε αστάθμητο παράγοντα για την κυβέρνηση. Και τα δύσκολα έρχονται”.

Φαίνεται πως η κα. Κωνσταντοπούλου είχε ενημερωθεί σχετικά…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια