Η διαφθορά και η φοροδιαφυγή στη συνάντηση Κουίκ - Παπαγγελόπουλου...

Πολύωρη συνεργασία για θέματα πάταξης της διαφθοράς είχαν ο αναπληρωτής υπουργός για την πάταξη της διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, και ο...
υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ.

Στη συνεργασία ανάμεσα στον κ. Παπαγγελόπουλο και τον κ. Κουίκ καταγράφηκαν οι εκκρεμότητες από τη Μόνιμη Διυπουργική Επιτροπή κατά της Διαφθοράς, που είχε συσταθεί από τη προηγούμενη κυβέρνηση και στην οποία μετείχαν και οι δύο ως μέλη, ενόψει της επανασύστασης αυτής της Ειδικής Επιτροπής με απόφαση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Επίσης, συζήτησαν θέματα σχετιζόμενα με τη λίστα Λαγκάρντ, τα λαθραία καπνά, το λαθρεμπόριο καυσίμων, αλλά και τις αδήλωτες καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό και κυρίως σε ελβετικές και «παραδεισένιες» τράπεζες.

«Εκτός από τη σωστή και άμεση διαχείριση της τριετούς συμφωνίας εξόδου από την κρίση που θα ξαναφέρει την Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης είναι ρητή εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει τάχιστα και η εκκαθάριση του βίου μας από φαινόμενα διαφθοράς και φοροδιαφυγής.

Τα αποτελέσματα, μέσα σ' όλα, θα είναι τα αντίμετρα και τα ισοδύναμα, σε δύσκολες διατάξεις που θα αρχίσουν να εφαρμόζονται...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια