Ποια πρέπει να είναι τα κριτήριά σας για να επιλέξετε φροντιστήριο;

Η αναζήτηση φροντιστηρίου είναι μία αρκετά δύσκολη υπόθεση, αφού διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πρόοδο του παιδιού και στην ανοδική του πορεία.
Συνήθως κριτήριο για την επιλογή του κέντρου εκπαίδευσης, είναι το γεγονός ότι στο ίδιο κέντρο πηγαίνει και ένας φίλος ή φίλη.
Τα κριτήρια τα οποία πρέπει να ληφθούν υπόψιν, για μία σίγουρη επιτυχία, είναι πάνω απ΄ όλα ο καθηγητής και έπειτα η σωστή και εντατική μελέτη αλλά και η προσωπική ενασχόληση.
Τι πρέπει να περιμένεις από τον καθηγητή σου;
Καταρχάς πρέπει να είναι γνώστης του αντικειμένου και γιατί όχι να έχει λάβει μία παραπάνω εξειδίκευση στον συγκεκριμένο κλάδο που έχει επιλέξει. Σιγουρευτείτε ως γονείς ή ως μαθητές, ότι ο καθηγητής αυτός μπορεί να σας βοηθήσει εφ’ όλης της ύλης και ότι μπορεί να σας ωθήσει με σωστό τρόπο προς την σωστή μεθοδολογία και την επιτυχία στις τελικές εξετάσεις.
Ο κάθε μαθητής είναι διαφορετικός, για αυτό και πρέπει να προγραμματίζεται ένας συγκεκριμένος τρόπος μελέτης με τον κάθε καθηγητή ξεχωριστά. Σχετικά με την στρατηγική της μελέτης δηλαδή, έτσι ώστε να φτάσει ο μαθητής, στο maximum των δυνατοτήτων του.
http://ecloud-static.websplanetdemo.com/var/m_8/82/82f/5278/122381-slideshow_2.jpg
Οι χώροι και το περιβάλλον
Οι αίθουσες, η καθαριότητα αλλά και το περιβάλλον που επικρατεί την ώρα της παράδοσης είναι πολύ βασικό για να μπορεί ο μαθητής να είναι συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους του.
Τα φροντιστήρια Πέζου στην Πετρούπολη, εδώ και χρόνια έχουν μεταλαμπαδεύσει γνώσεις και αξίες σε όλους τους μαθητές τους και συνεχίζουν να το κάνουν με μεγάλη επιτυχία στις  πολλές περιοχές δραστηριοποίησής τους όπως η Πετρούπολη, οι Άγιοι Ανάργυοι, το Ίλιον και Καματερό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια