Top λουλούδια που προτείνουν ανεπιφύλακτα τα ανθοπωλεία για την αποστολή

Αν και θεωρείται λίγο γλυκανάλατο στις μέρες μας να προσφέρουμε λουλούδια, παρόλα αυτά καμία γυναίκα δεν θα αντιστεκόταν σε ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια γεμάτο χρυσόσκονη και κορδέλες.
Η κόκκινη τουλίπα για παράδειγμα, αν και σπάνια επιλέγεται, είναι από τα πιο «παθιασμένα» λουλούδια που μαζί με το τριαντάφυλλο, μπορούν να κάνουν μία γυναίκα να σας ερωτευτεί περισσότερο ή να σας συγχωρήσει για κάτι που έχετε κάνει. Όσον αφορά το επαγγελματικό επίπεδο, το κόκκινο χρώμα συνήθως δεν είναι η πρώτη επιλογή, εκτός αν ο αποστολέας, θέλει να επεκτείνει την σχέση τους σε άλλα επίπεδα.
Σημειολογία λουλουδιών
Roses

Ερωτικά λουλούδια: Κόκκινα τριαντάφυλλα ή μωβ τουλίπες μαζί, χωρίς τα διακοσμητικά γυψόφυλλα (τα μικρά άσπρα άνθη). Καλύτερα να γεμίσετε όλη την ανθοδέσμη με τα τριαντάφυλλα ή τις τουλίπες, για να γεμίζει το μάτι!
Wooden box with roses

Άλλη πολύ καλή λύση, είναι να τοποθετήσετε τα τριαντάφυλλα μέσα σε ένα ξύλινο μπαουλάκι, το οποίο φαίνεται σαν ένα μικρό γλαστράκι. Σε αυτήν την περίπτωση τα άνθη περιστοιχίζονται από διακοσμητικά αντικείμενα. Η λύση αυτή προτείνεται για όσους θέλουν να εκδηλώσουν ένα αρχικό ενδιαφέρον, για αυτόν τον λόγο συνήθως συνδυάζεται με ένα ακριβό κρασί.
Λουλούδια με ουδετερότητα: Λίλιουμ, ζέρμπερες, μαργαρίτες
Flower bouquet

Δώστε χρώματα στα μπουκέτα σας, όσον αφορά και το περιτύλιγμα και τα άνθη. Συνήθως μέσα στα λουλούδια που πρόκειται να στείλετε σε έναν φίλο σας, μπορείτε να εντάξετε και ένα τριαντάφυλλο! Κάνει την ανθοδέσμη σας πιο όμορφη και αληθινή.
Scripta manent (τα γραπτά μένουν)
Μην ξεχάσετε να βάλετε μέσα στην ανθοδέσμη μία ευχετήρια κάρτα! Θα εκτιμηθεί πολύ ένα κείμενο που θα αντιπροσωπεύει πλήρως τα αισθήματα του αποστολέα προς τον παραλήπτη.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και online αποστολές λουλουδιών, επισκεφθείτε από ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία της Αθήνας: το eflowers.gr!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια