OPEN SEPTEMBER FESTIVAL 4 | ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Διονύσης Αποστολόπουλος, ο μουσικός . . . ο καθηγητής φωνητικής και ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης . . . επιστρέφει στο μουσικό φεστιβάλ τεχνών OPEN SEPTEMBER 4 στις 30 Σεπτεμβρίου.

Από πολύ μικρή ηλικία η μουσική τον κέρδισε για πάντα… Σπούδασε πιάνο και θεωρεία της μουσικής κοντά σε αξιόλογους καθηγητές όπως η Λυδία Αγγελοπούλου – κλασσικό τραγούδι, 6 χρόνια / Έλεν Φουστέρης –σεμινάρια τραγουδιού – σοπράνο στην Metropolitan Opera / Μαίρη Απέργη – σοπράνο- μοντέρνο τραγούδι (μητέρα της γνωστής μας .. Μαντώ) / Παύλος Μαρόπουλος – τενόρος – Ωδείο ‘Εμετρον.

Είναι πτυχιούχος στο ελαφρό τραγούδι και διδάσκει στο Δημοτικό ωδείο της Αγ.Βαρβάρας σύγχρονο τραγούδι .
Το 2012, κυλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο Η ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ που υπογράφουν συνθετικά : Άκης Καββαδίας, Βασίλης Κουμουσίδης και ο Έυρειπος.

Έχει συμμετάσχει με τον Μάριο Φραγκούλη, στην 4μελή χορωδία του, στο Ηρώδειο και τον Λυκαβηττό. Έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές & ραδιοφωνικές εκπομπές (ΕΤ1 – Star Channel – Alter – 9.84 Fm κ.α).
Για 2 συνεχόμενες χρονιές κέρδισε το βραβείο Τραγουδιού από το Υπουργείο Παιδείας και 1 χρόνο Ειδική Διάκριση σαν… ‘’ Ειδικό Ταλέντο ‘’ !!! Έχει κερδίσει το 1ο βραβείο σε Πανελλαδικούς Αγώνες καθώς και το 3ο βραβείο σε διαγωνισμό της Χ.Ο.Ν. (Χορωδία Ορχήστρας Νέων).

Από Το 2013 έως σήμερα, μας ξανασυστήνεται δισκογραφικά με τα αγαπημένα μας τραγούδια : ΣΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΘΕΟΣ και το ΑΙΝΙΓΜΑ.

Ο Διονύσης Αποστολόπουλος θα συμμετέχει στο Open September Festival στις 30 /9 σε μία μουσική βραδιά με αναμνήσεις από ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο καθώς ερμηνεύσει και δικά του τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία μαζί του θα είναι οι μαθητές του στο πιάνο θα τους συνοδεύσει Νίκος Καλοχερης το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο Vault (Μελενικου 26, Γκάζι).

Εενώ την επόμενη ημέρα Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 7 ακριβώς θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο τραγουδιού
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια