Προστατευτείτε από την χρήση των ηλεκτρικών εργαλείων με τα κατάλληλα ρούχα

Οι δραστηριότητές σας στον κήπο ή το κτήμα, ακόμα και μέσα στο σπίτι, είτε είστε γνώστης είτε όχι, πρέπει να υλοποιούνται με ασφάλεια. Συνήθως για βαριές δουλειές, όπως κοπή κορμών, επιδιόρθωση κατασκευών σε εσωτερικούς χώρους ή δημιουργία νέων, χρησιμοποιούμε ηλεκτρικά εργαλεία που μας χαρίζουν την διεκπεραίωση της δουλειάς γρήγορα και με ασφάλεια.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα, Electrictools, μπορείτε να βρείτε τη νέα μας συλλογή από ηλεκτρικά εργαλεία που θα γίνουν ένας αξιόπιστος σύμμαχος, και ρούχα εργασίας τα οποία είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά για τέτοιου είδους δραστηριότητες και δουλειές.
3+1 προϊόντα που μπορεί να χρειαστείτε:
BETA 7931P

Βερμούδα σε γκρι ανθρακί χρώμα με πλαϊνές τσέπες κατάλληλου μεγέθους, ώστε να χωράνε τα εργαλεία χειρός. Η σύνθεσή της είναι από 100% βαμβάκι, ώστε να απορροφά τον ιδρώτα που δημιουργείται κατά την διάρκεια της εργασίας σας.
http://www.electrictools.gr/images/electrictools_photo381.jpg

Για την προστασία του κορμού σας, μπορείτε να επιλέξετε μία ολόσωμη φόρμα, η οποία σας βοηθάει και στην ελευθερία κινήσεων αλλά και σε όλες τις δραστηριότητές σας. Σε όλο το μήκος και το πλάτος έχει τσέπες που χωράνε διάφορα αντικείμενα. Το ύφασμά της είναι χοντρό ώστε να μην σκίζεται εύκολα.

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα ρούχα εργασίας, κάντε κλικ εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια