Ποιον πετύχαμε στο Λυκαβηττό να δίνει συνέντευξη;

Μετά την ταλαιπωρία με τους αστυνομικούς και την παντόφλα με το δίχαλο βράδυ στη Γλυφάδα ο Πάνος Καλλίδης τρέχει και δε φτάνει. Όχι επειδή ψάχνει το βύσμα για να σβήσει την κλήση. Αυτή την έχει πληρώσει ήδη. Τρέχει διότι σε λίγες ώρες κάνει πρεμιέρα σε γνωστό στέκι στη λεωφόρο Συγγρού.
Τις τελευταίες μέρες δε, τον βλέπουμε να παίζει παντού. Δεν είναι τυχαίο μιας και στις 2 Οκτώβρη είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του και όλοι ξέρουν πως όσοι τον ακολουθούν θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα για τα σχέδια του αγαπημένου τους καλλιτέχνη. Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολλοί. Ο Πάνος Καλίδης καλείται να κερδίσει ένα μεγάλο στοίχημα αυτή τη σεζόν μιας και θα τον δούμε στην πίστα μόνο του, έχοντας δίπλα του μόνο νέους καλλιτέχνες.  Ξέρει πως να κρατάει το κοινό, πως να τους διασκεδάζει και να γεμίζει την πίστα μόνος του. Το έχει ξανακάνει με επιτυχία και στο παρελθόν.
Τυχαία τον εντοπίσαμε στο Λυκαβηττό να δίνει συνεντευξη στον Μιχαλόπουλο. Φαντάζομαι πώς πέρα απο την πρεμιέρα στις 2 Οκτώβρη ο Πάνος περιγράφει και το σκηνικό με τους αστυνομικούς…
Εμφάνιση unnamed-167.jpg

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια