Συνάντηση διαλόγου και συμμετοχής στα πλαίσια του προγράμματος ‘‘ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΓΕΡΦΥΡΕΣ, Ενώνουμε τη Φωνή μας για το Νερό στην Αλεξανδρούπολη’’

Στα πλαίσια του προγράμματος ‘‘Υδάτινες Γέφυρες, Ενώνουμε τη Φωνή μας για το Νερό στην Αλεξανδρούπολη’’ που υλοποιεί το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ) θα πραγματοποιηθεί συνάντηση διαλόγου και συμμετοχής μεταξύ φορέων και πολιτών. Η συνάντηση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 17.00 μ.μ. στο Πολυκοινωνικό Κέντρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Γ. Καρτάλη 2).

Κατά τη συνάντηση θα αναπτυχθούν θέματα αιχμής για το νερό από τους κ.κ. Διαμαντή Ιωάννη, τ. Καθηγητή Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ., Καμπά Γεώργιο, Προϊστάμενο Διεύθυνσης Υδάτων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης και Κωνσταντινίδη Θεόδωρο, Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Αλεξανδρούπολης, Πρόεδρο ΕΛΙΝΥΑΕ. Μετά τις εισαγωγικές ομιλίες θα ακολουθήσει Φόρουμ Πολιτών και Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με τη συμμετοχή εκπροσώπων των φορέων αναφορικά με προτάσεις και προοπτικές διασφάλισης καλής ποιότητας του νερού στην πόλη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια