«Η ευτυχία μου, σκέφτομαι, θα ‘ναι ζήτημα ύψους»...-Τι απαντάνε στην ΕΡΤ, για τα καραγκιοζιλίκια του Μεϊμαράκη... -Τι λένε κύκλοι της Συγγρού για το ντιμπέιτ...

Οι εκπρόσωποι της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης και Ν. Καραχάλιος, κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ παραπονέθηκαν έντονα -εκτός από τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος- για το γεγονός πως οι Αλέξης Τσίπρας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνονταν να έχουν το ίδιο ύψος, ενώ ο δευτερος είναι πιο ψηλός. Τα πυρά δέχτηκε ο σκηνοθέτης Γιώρος Σιούλας, ένας από τους...
πιο έμπειρους σκηνοθέτες της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvxs.gr, από την ΕΡΤ τους εξήγησαν πως αυτό συμβαίνει στο διπλό πλάνο, με τα δύο παράθυρα. Η διαφορά ύψους, όπως τους σημείωσαν, θα μπορούσε να φανεί αν η κάμερα ήταν ευρυγώνια και εμφανίζονταν και οι δύο στο πλάνο.

«Η ευτυχία μου, σκέφτομαι, θα ‘ναι ζήτημα ύψους», έγραφε ο Κώστας Καρυωτάκης.


Τι λένε κύκλοι της Συγγρού για το ντιμπέιτ

Την «υπεροχή του έναντι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα», καθώς και «την πρωθυπουργικότητά του», επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σύμφωνα με κύκλους της Νέας Δημοκρατίας.


«Σήμερα η ΕΡΤ έβγαλε νέο πρωθυπουργό. Ο κ. Μεϊμαράκης στάθηκε όχι απλώς στο ύψος των περιστάσεων αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες, όχι μόνο των φίλων της Ν.Δ. αλλά και των αναποφάσιστων», σχολίασαν οι ίδιοι κύκλοι μετά το τέλος της τηλεμαχίας.


«Σοβαρός εκεί που έπρεπε, μίλησε τεκμηριωμένα αλλά και με χιούμορ. Ένας νέος σύγχρονος αρχηγός που είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες της χώρας», ανέφεραν οι πηγές της Ν.Δ.


πηγη tvxs.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια