Λαϊκή Συσπείρωση Ορεστιάδας : Έξι χρόνια «καρά γιαπί». Και της Άρτας το γεφύρι να ήταν θα είχε τελειώσει

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ορεστιάδας θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση των γονέων του Δημοτικού Σχολείου Βύσσας , των εκπαιδευτικών και των μαθητών, καθώς βλέπουν την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, που τα εγκαίνια θεμελίωσης έγιναν τον Μάη του 2010, να παραμένει για έξι χρόνια «καραγιαπί»
Άλλη μια σχολική χρονιά αρχίζει σε λίγες μέρες και δυστυχώς οι μαθητές της Βύσσας θα συνεχίσουν να κάνουν γυμναστική στα παγωμένα πλακάκια των διαδρόμων του σχολείου και δεν θα διαθέτουν ένα χώρο για τις πολιτιστικές τους δραστηριότητες.
Έξι χρόνια κοροϊδίας είναι πολλά. Οι ευθύνες των κυβερνήσεων είναι τεράστιες. Την αδιαφορία τους πληρώνουν ακριβά τα παιδιά της Βύσσας. Μεγάλες όμως είναι οι ευθύνες διαχρονικά και των δημοτικών παρατάξεων που βρίσκονται στο τιμόνι του Δήμου. Παραλαμβάνουν «γιαπί » και «γιαπί» παραδίδουν στους επόμενους.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Ορεστιάδας καλεί τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Φτάνει πια η υπομονή και οι κάλπικες υποσχέσεις. Να απαιτήσουν με αποφασιστικότητα άμεσα να ξεμπλοκάρει το έργο, να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί για χρήση στους μαθητές της Βύσσας.
5/9/2016