“Καταγραφή κυψελών διαχείμανσης και καθορισμός δικαιούχων ενίσχυσης της Δράσης 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας»”.

Από τη ΔνσηΑγροτικήςΟικονομίαςτηςΠεριφέρειαςΑνατολικήςΜακεδονίας&Θράκης
ανακοινώνεται ότι όλοι οι μελισσοκόμοι που υλοποιούν μελισσοκομικά προγράμματα θα πρέπει να καθορίσουν τον αριθμό των κυψελών τους που είναι έτοιμες για διαχείμανση.
Για τον σκοπό αυτό θαπρέπει να συμπληρώσουν και ναυποβάλλουν το αργότερο μέχρι την 31-12-2016 σχετικό έντυπο αίτησης (Υπόδειγμα 1) που μπορούν ναπρομηθεύονται από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων που ανήκουν , από τα Κέντρα Μελισσοκομίας, από τους κατά τόπους Μελισσοκομικούς Συν/σμούς και Συλλόγους.
Επίσης οι δικαιούχοι της Δράσης 3.2 «Οικονομική στήριξη της νομαδικής μελισσοκομίας», εφόσον πληρούν τα παρακάτω βασικά κριτήρια:
α) είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών ωςεπαγγελματίες αγρότες β) είναι κάτοχοι τουλάχιστον 110 παραγωγικών κυψελών των οποίων η ακαθάριστη αξία της παραγωγής είναι τουλάχιστον 8.000 Ευρώ
γ) είναι κάτοχοι μελισσοκομικού βιβλιαρίου σε ισχύ και θεωρημένου τουλάχιστον πριν από έναέτος από την ημερομηνία της αίτησης δ) έχουν υποβάλλει την παραπάνω αίτηση δήλωσης κυψελών διαχείμανσης έως την 31-12-2016
θα πρέπει να συμπληρώσουν καινα υποβάλλουν το σχετικό έντυπο της αίτησης (Υπόδειγμα 2) που μπορούν να προμηθεύονταιόπως παραπάνω.
ΓιαπερισσότερεςπληροφορίεςοιενδιαφερόμενοινααπευθύνονταιστιςΔιευθύνσειςΑγροτικής Οικονομίας τωνΠεριφερειακώνΕνοτήτωνπουυπάγονται.
Ε.Π.
Ο ΑΝ. ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ α/α
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΛΑΤΣΟΣ