Σκληρή δήλωση του Κώστα Ζαγναφέρη

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 20160 σχόλια

Σαν ένας απλός πολίτης και έχων το δικαίωμα εκ του νόμου του εκλέγεσθαι στην θέση του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γεωργίου Παυλίδη , αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των τριάντα πέντε συναδέλφων μου περιφερειακών συμβούλων .
Υπηρετώντας ιδαιολογικά και κομματικά ένα χώρο πάνω από σαράντα χρόνια με προσήλωση και αφοσίωση περίμενα επειδή δεν ήμουν ο εκλεκτός των Αθηνών να σιωπήσουν απέναντι στην υποψηφιότητα μου .
Δυστυχώς αντιμετωπίστηκα πολύ σκληρά και με αφόρητη πίεση να αποσυρθώ λες και ήμουν «καταζητούμενος» από τους διάφορους μανδαρίνουςτων Αθηνών που όλοι μιλούσανε εκ μέρους του προέδρου.
Άτομα που δεν γνωρίζουν που βρίσκεται ή περιφέρεια μας και ούτε πρόκειται να την επισκεφθούν πάλι , θέλουν να αποφασίζουν για το μέλλον μας.
( Επί του θέματος θα επανέλθω σύντομα )
Εκείνο που με προβληματίζει είναι ενώ ή χώρα καταρρέει και ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ έρχεται να κυβερνήσει , αν τα παραπάνω γεγονότα αποτελούν δείγμα γραφής του τρόπου επιλογής των στελεχών που θα πλαισιώνουν την κυβέρνηση.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ 16 ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ
Άλλωστε να είναι βέβαιοι ότι το μόνο που υπηρετώ στην πολιτική μου διαδρομή είναι ιδέες οράματα και το συμφέρον του τόπου .

Κώστας Ζαγναφέρης

Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger