Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης. Ευάγγελου Λαμπάκη, προς τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 20160 σχόλια

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, συγχαίρει τον κ. Χρήστο Μέτιο για την εκλογή του στη θέση του Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης.
Του εύχεται καλή δύναμη στην ανάληψη των νέων του καθηκόντων και να συνεχίσει να αγωνίζεται προς όφελος και για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας με τον ίδιο ζήλο και το σθένος του προκατόχου του, Γιώργου Παυλίδη.
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Αν. Μακεδονίας και Θράκης δηλώνει παρών στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των δύο θεσμών, που αποσκοπεί κατά κύριο λόγο στην επίτευξη έργων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ευημερία της Περιφέρειάς μας, θέτοντας τα εξής χαρακτηριστικά ως βάση αυτής της συνεργασίας
α) Περιφερειακή συνείδηση
β) Ηθική πολιτική
γ) Σεβασμός στις διαχωριστικές γραμμές α΄ και β ΄βαθμού
δ) Ουσιαστική συνεργασία σε μεγάλα θέματα με την Π.Ε.Δ. Αν. Μακεδονίας και Θράκης

ε) Ουσιαστική και άμεση βοήθεια σε αδύναμους δήμους της περιφέρειάς μας για να αποκομίσουν όσα δικαιούνται από τα χρηματοδοτικά προγράμματα που διαχειρίζεται η περιφέρειά  μας.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger