Συνεργασία του Επιμελητηρίου Έβρου με το Κοινωνικό ιατρείο – Φαρμακείο

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 20160 σχόλια

Το Επιμελητήριο Έβρου ενημερώνει τα μέλη για του για την συνεχή, αξιέπαινη και ευεργετική, για τον ανασφάλιστο πληθυσμό, λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης (πρώην Κέντρο Νεότητας, έναντι Εθνικού Σταδίου «Φώτης Κοσμάς», τηλ. επικοινωνίας 2551088246, 88249).
Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Χριστόδουλου Τοψίδη και της διεύθυνσης και του προσωπικού του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου αποφασίστηκε η στενότερη συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη των δύο φορέων. Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Έβρου που επιθυμούν να βοηθήσουν, να προσφέρουν φάρμακα και υγειονομικό υλικό που δεν τους είναι πλέον απαραίτητα, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου. Η συλλογή των φαρμάκων γίνεται είτε απευθείας στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου είτε στον δεύτερο όροφο του Επιμελητηρίου Έβρου (αρμόδιος υπάλληλος κ. Αντώνης Μινάρδος).
Υπενθυμίζεται ότι το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο μπορούν να επισκέπτονται πολίτες που έχουν απολέσει την ασφαλιστική τους ικανότητα.   
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger