Πρωτοφανές ΦΙΑΣΚΟ στη ΝΔ - Παιδιά, ανίψια, γκόμενες και εγγόνια στο μητρώο στελεχών (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Γελάει ο κόσμος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Σε κορυφαία αποτυχία καταλήγει το περίφημο μητρώο στελεχών της ΝΔ.
Πρώην βουλευτές εχουν ήδη καπαρώσει τις εκλογιμες θέσεις σε κάθε νομό για ανίψια, γιούς, κόρες. γκόμενες.
Δειτε ονόματα:
Κατεβαίνουν η δικηγόρος Ιωάννα Γκελεστάθη, κόρη του Νίκου Γκελεστάθη, η Ντόρα Πάλλη, κόρη της Φάνης Πάλλη-Πετραλιά, ο Σωτήρης Ησαΐας καθώς και ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, Σάκης Ιωαννίδης.
Στην Α΄ Πειραιά υποψήφιος θα είναι ο Γιάννης Μελάς, γιος του πρώην βουλευτή Τάκη Μέλα. Στη Β΄ Πειραιά όλα δείχνουν ότι κατεβαίνει ο Παναγιώτης Τραγάκης, γιος του Γιάννη Τραγάκη, ενώ στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο Νίκος Χουρσαλάς και ο Ανδρέας Παλευρατζής.
Νεα είσοδος στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στην Αχαΐα μπορεί να είναι αυτή του βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσονα Φωτήλα, που μιλάει με θερμά λόγια για τον κ. Μητσοτάκη. Βέβαια όλα θα κριθούν την τελευταία στιγμή, ανάλογα με το πώς θα είναι και οι εξελίξεις με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη.
Στην Αιτωλοακαρνανία θα κατέβει ο στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη και πρώην βουλευτή του νομού, Σπήλιος Λιβανός, ενώ εσχάτως ακούγεται και ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, γιος του πρώην υφυπουργού Εργασίας, Νίκου Αγγελόπουλου.
Στην Αρκαδία, πέρα από την Εύη Τατούλη, κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο πρώην γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, που πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην Πειραιώς.
Όσον αφορά τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ανεξάρτητο σήμερα Λεωνίδα Γρηγοράκο, αν και έγιναν κουβέντες για τη μεταπήδησή του στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στον νομό, φαίνεται να υπήρξαν αντιδράσεις από τοπικά στελέχη. Το θέμα όμως δεν έχει κλείσει.
Στην Άρτα υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να κατέβει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Ευθυμίου, ενώ πάντα στο τραπέζι είναι το όνομα του πρώην υφυπουργού Γιώργου Παπαγεωργίου, κουμπάρου του Γιώργου Σουφλιά και πολιτικού φίλου της Ντόρας Μπακογιάννη. Πάντως συζητήσεις γίνονται και με τον Δημήτρη Κονταξή, γιο του πρώην βουλευτή του νομού, Θανάση Κονταξή.
Στη Στερεά Ελλάδα ακούγεται και ο δικηγόρος Θανάσης Κόκκινος, γιος του Βασίλη Κόκκινου, επίτιμου προέδρου του Αρείου Πάγου, που μέσα στην εβδομάδα βρέθηκε στο Μοσχάτο.
Στα Χανιά, ερωτηματικό  παραμένει τι θα κάνει ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, αφού μπορεί να κατέβει τελικά ο ανιψιός του και περιφερειακός σύμβουλος, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.