Αιχμηρή απάντηση Μαξίμου στη στοχοποίηση δικαστικών: "Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη" η ομιλία Μητσοτάκη

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 20160 σχόλια

Η κυβέρνηση επισημαίνει πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. παραδέχτηκε τη διαπλοκή των προηγούμενων χρόνων και διαμηνύει ότι "το θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι" της Ν.Δ. "δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο"
“Ο κ. Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι όλα αυτά τα χρόνια στον τόπο υπήρχε διαπλοκή, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει ποιος ωφελήθηκε από αυτήν, πού πήγαν τα λεφτά της Siemens, τι χρήματα διαχειρίζεται ο κ. Παπασταύρου με τους συνεργάτες του, πώς θα πληρωθούν τα χρέη του κόμματός του και πως έπαιρνε δάνεια ο 'Κήρυκας Χανίων'”. Με αυτά τα λόγια σχολίασε η κυβέρνηση τη χθεσινή ομιλία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Αγρίνιο. Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, σε σαφώς ειρωνικό τόνο, σημειώθηκε ότι η ομιλία αυτή του κ. Μητσοτάκη “περιείχε εξαιρετικά θετικά σημεία”.
Επιπλέον στην ανακοίνωση τονιζόταν: “Ο κ. Μητσοτάκης χαιρέτισε την υλοποίηση δημόσιων έργων τα οποία ξεμπλόκαρε και παρέδωσε η σημερινή κυβέρνηση έπειτα από δεκαετίες διασπάθισης και καθυστερήσεων”. Σε ό,τι αφορά την υπόλοιπη ομιλία χαρακτηριζόταν προβλέψιμη: “Λόγος αποτυχημένου καναλάρχη και αγωνία ότι η θετική έκβαση του ελληνικού προγράμματος και η σταθεροποίηση της οικονομίας θα καταστρέψει τα όνειρά του για την εξουσία”. Υπογραμμιζόταν, δε, πως “όλα αυτά θα ήταν διασκεδαστικά αν ο κ. Μητσοτάκης δεν συνέχιζε την απαράδεκτη τακτική των τελευταίων ημερών, να στοχοποιεί δικαστικούς”.
Τέλος, από το Μέγαρο Μαξίμου σημειώθηκε: “Κατανοούμε την αγωνία του αλλά θα πρέπει να πάρει απόφαση ότι αυτό το θεσμικά επικίνδυνο παιχνίδι που παίζει τις τελευταίες ημέρες δεν πρόκειται να αποτρέψει την πλήρη εφαρμογή της νομιμότητας στο τηλεοπτικό τοπίο”.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger