Τιμωρήθηκε Προϊστάμενος υπηρεσίας για τις λακκούβες στο δρόμο από Δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 20160 σχόλια

Σε φυλάκιση 4 μηνών με αναστολή καταδικάσθηκε σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης, ο πρώην προϊστάμενος της ΔΕΣΕ, γιατί κρίθηκε υπεύθυνος για την κακή ποιότητα του δρόμου στο Εθνικό δίκτυο Αρδανίου – Ορεστιάδας.

Πιο συγκεκριμένα ο προϊστάμενος της ΔΕΣΕ καταδικάσθηκε για την περίοδο Φεβρουάριος 2010, ότι δεν έπραξε τα κατάλληλα, για να επιδιορθωθούν οι λακκούβες κυρίως στην περιοχή της Λυκόφης Σουφλίου, με αποτέλεσμα να συμβούν τροχαία ατυχήματα και να κινδυνεύει η ζωή των διερχόμενων πολιτών.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 11 Φεβρουαρίου του 2010 έγινε τροχαίο ατύχημα και σύμφωνα με οδηγό του αυτοκινήτου έφταιγε μία τεράστια λακκούβα που υπήρχε στο δρόμο.

Τρεις μέρες νωρίτερα και με έγγραφό της η αστυνομία ζητούσε από τον Προϊστάμενο της ΔΕΣΕ την λήψη μέτρων στο συγκεκριμένο σημείο γιατί σε τρεις ημέρες είχαν συμβεί 7 ατυχήματα.

Στην απολογία του ο Προϊστάμενος της ΔΕΣΕ υποστήριξε πως όλες τις ημέρες δούλευαν στην περιοχή δύο συνεργεία για το κλείσιμο των λακκούβων , ενώ με σήμανση η υπηρεσία προέτρεπε τους οδηγούς να κινούνται με μικρή ταχύτητα και με αυξημένη την προσοχή τους.

Το δικαστήριο όμως θεώρησε πως η υπηρεσία δεν έπραξε το καθήκον της και τιμώρησε τον τότε προϊστάμενο της ΔΕΣΕ με 4 μήνες φυλάκιση.
Πηγή: faros-24.gr/
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger