ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ; ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ SIEMENSTROUGA» - ΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ: «ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΟΤΑΜΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΕΤΟΣ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ»


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ απαντώντας σε ερώτηση για το πώς εκτιμά τη χθεσινοβραδινή συζήτηση στη Βουλή για τα θέματα της διαφθοράς, είπε τα εξής:
«Θα ξεκινήσω από το πιο γκρίζο σημείο της όλης χθεσινής κοινοβουλευτικής διαδικασίας. Τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε τίποτα σε όσα του είπε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος για Siemens, Παπασταύρου, εξοπλιστικά, μίζες, διαπλοκή, Παναθηναϊκάκια, λίστες σε τράπεζες, ποδηγέτηση της Δικαιοσύνης και λοιπά. Ήταν η σιωπή της ένοχης, κατά περίπτωση, συμμετοχής ή συγκάλυψης. Όλοι μας, και προπαντός οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, εισέπραξαν την απόλυτη σιωπή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πώς το λέει ο λαός; «Μούγκα στη Siemenstrouga!»
Τέλος, το θεωρώ περιττό να ασχοληθώ με τη Φώφη Γεννηματά του ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚ και πολύ περισσότερο με το Σταύρο Θεοδωράκη, που δεν είναι απλά ΠΟΤΑΜΙ, αλλά οχετός προσβολής της μνήμης ενός νεκρού».