Η Φώφη είναι δέσμια … της ΝΔ! Με εμμονές κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 20170 σχόλια

«Όση προσπάθεια και να κάνει η κ. Γεννηματά να μην έχει σχέση με την ΝΔ, είναι δέσμια… Πρέπει να καθορίσει ένα πολιτικό σχέδιο. Εάν είναι αυτό που εκφωνείται σήμερα, προφανώς δεν μπορεί να υπάρχει κάποια προσέγγιση. Εάν και εφόσον υπάρξει διαφοροποίηση στο πολιτικό σχέδιο, πιθανά θα μπορούσε κανείς να δει τις δυνατότητες που θα υπήρχαν», τόνισε ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, στο ρ/ς Στο Κόκκινο
Θύμισε ως παράδειγμα, μάλιστα, την Πορτογαλία και την στήριξη της Αριστεράς στους Σοσιαλιστές: «Θα πρέπει να το κατανοήσουν … δεν μπορεί να γίνει κάτι με την εμμονική στάση απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ».
Το λέω ευθέως, ήταν μέρος του συστήματος το ΠΑΣΟΚ, τους κρατάει δέσμιους, δεν έχουν τη δυνατότητα να αρθρώσουν πολιτικό λόγο ή να κατανοήσουν όσα συνέβησαν».
Όσον αφορά τη ΝΔ, οι επιλογές του Κ. Μητσοτάκη που «πρωί βράδυ» ζητάει εκλογές, δείχνουν ότι μόνη στρατηγική τους επιδίωξη είναι να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, να επιστρέψουν στην εξουσία και να επαναλάβουν όσα έκαναν στο πρόσφατο παρελθόν.
Ο κ. Μητσοτάκης είναι «ένας κήρυκας που έχει να κάνει και με τη διαπλοκή, με μία αντίληψη που δεν συνάδει με τα συμφέροντα του λαού», σημείωσε ο κ.Ρήγας. Τον λαό «δεν πρόκειται να τον εγκαταλείψουμε, εκλογές θα γίνουν στο τέλος του 2019, αυτή η επιλογή συνάδει με την δική μας αντίληψη».
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger