Η κατάντια του τελικού Κυπέλλου Μπάσκετ : Στα αποδυτήρια η απονομή μεταλλίων στον Άρη...

Όσο και να θες να σταθείς στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι του τελικού Κυπέλλου Μπάσκετ, τα έκτροπα που συνέβησαν με τη λήξη του Άρης-Παναθηναϊκός, δεν στο επιτρέπουν…

Λόγω, λοιπόν, των συνθηκών που επικρατούσαν στο Nick Galis Hall, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ των Θεσσαλονικέων δεν μπόρεσαν να πάρουν τα μετάλλιά τους εντός αγωνιστικού χώρου, με την απονομή να γίνεται στα αποδυτήρια…

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης των κιτρίνων, Νίκος Λάσκαρης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του τριφυλλιού και συνεχάρη τους ανθρώπους της ομάδας για την κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου τροπαίου στο θεσμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:
«Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν στον αγωνιστικό χώρο η απονομή των μεταλλίων στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του ΑΡΗ έγινε στα αποδυτήρια από τον ιδιοκτήτη της ομάδας, κ.Νικόλαο Λάσκαρη, την σύζυγό του, κα.Τζώρτζια Ευσεβίου- Λάσκαρη και τον εντεταλμένο σύμβουλο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ.Μάνο Λάσκαρη.

Νωρίτερα ο ιδιοκτήτης της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., κ.Νίκος Λάσκαρης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβολο, κ. Εμαννουήλ Λάσκαρη και τον αντιπρόεδρο, κ.Δημήτρη Παπακυριάκη, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και συνεχάρη τα μέλη της αντίπαλης ομάδας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος».

sport-fm.gr