"Φέτος ήταν αλλιώς" στο Καρναβάλι Τυχερού - Με επιτυχία το τριήμερο εκδηλώσεων !!

Με το σύνθημα "Φέτος είναι αλλιώς"  οι διοργανωτές του Καρναβαλιού Τυχερού υποσχόταν κάτι καλύτερο για φέτος , το αποτέλεσμα τους δικαίωσε .
Το Σάββατο το πρωί λόγω του δυνατού αέρα το παιδικό πάρτι έγινε στην αίθουσα του θεάτρου του Πολύκεντρου . Η αίθουσα γέμισε από μικρά παιδιά τα οποία διασκέδασαν με την ψυχή τους με τους κλόουν , μάγους κ.λ.π.
Την Κυριακή στις 1:30 ξεκίνησε η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση αρμάτων και πεζοπόρων . Με μπόλικη διάθεση σάτιρας τα άρματα έκαναν τον κόσμο να γελάσει και τους συμμετέχοντες να το απολαύσουν
Το τέρας του "Καλλικράτη" γεμάτο αίματα από το Τυχερό το οποίο σκοτώνει . Η κούκλα που συμβόλιζε το Τυχερό με κομμένο το ένα πόδι και το ένα χέρι , με πληγές στο κεφάλι.
Το τηλεοπτικό τοπίο με την TV tromos, tv kolasis  και τα φυτά τηλεθεατές ξαπλωμένους στον καναπέ τους .
Ο Τεράστιος "Σουλτάνος" Ερντογαν με απλωμένα χέρια ζητούσε κάποια απο τα νησιά μας , βεβαίως πήρε την απάντηση του Τσολιά που ήταν κάτω από τη φούστα του.
Η όμορφη Ελλάδα "έφαγε" ξύλο από την Λαγκάρντ και τη Μέρκελ μέχρι που εξαντλήθηκε η υπομονή της και άρπαξε από το λαιμό τις δύο ισχυρές κυρίες,
Δεν θα μπορούσε βεβαίως να λείψει ο νέος Πλανητάρχης , οποίος είχε συμβούλους από όλες τις φυλές και Ινδό και Πακιστανό και Ινδιάνο και όλους αυτούς που δεν θέλει φυσικά ..Στο τέλος ανέβηκαν όλοι στο άρμα του Τραμπ.
Το δημοτικό συμβούλιο Σουφλίου παρίσταναν μωρά που έπαιζαν μεταξύ τους και έλεγαν πάντα ναι στο δήμαρχο ....
Ήταν και οι Χιονάτη με τους 7 νάνους κ.α άρματα που κράτησαν το ενδιαφέρον του κόσμου για δυο περίπου  ώρες.
Στο τέλος ακολούθησε γλέντι στην κεντρική πλατεία με ζωντανή ορχήστρα, αφθονο κρασί και σουβλάκια
Το Αποκριάτικο τριήμερο τελείωσε σήμερα Καθαρά Δευτέρα με τα παραδοσιακά κούλουμα στο οικοτουριστικό κέντρο Τυχερού. Υπήρχε καταπληκτικά μαγειρεμένη φασολάδα  με ντόπια ποικιλία , αφθονη λαγάνα.....με μόνη δυσκολία το πέταγμα του χαρταετού λόγω της άπνοιας  Κάποιοι τα κατάφεραν να τον πετάξουν