Κατάθεση Αναφοράς σχετικά με την επικείμενη ψήφιση των ειδικών μισθολογίων, σύμφωνα με τις ΣΕΑΥΑ & ΣΕΑΥΟ

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 20170 σχόλια

Κατάθεση Αναφοράς σχετικά με την επικείμενη ψήφιση των ειδικών μισθολογίων, σύμφωνα με τις Συνδικαλιστικές Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης, με κοινοβουλευτική Αναφορά κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής επιστολές της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης και της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας, σχετικά με την επικείμενη προώθηση και ψήφιση νέων δυσμενών για τους ένστολους διατάξεων στο πλαίσιο του εξορθολογισμού των ειδικών μισθολογίων.

Όπως αναφέρεται στις επιστολές των Συνδικαλιστικών Ενώσεων, με τις περικοπές δαπανών υπονομεύεται το αγαθό της Ασφάλειας και βάλλεται το αξιόμαχο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επίσης, καλούν την Κυβέρνηση να προβεί στην άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, όσον αφορά την αναμόρφωση των ειδικών μισθολογίων και την αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας.

Για την πλήρη ενημέρωση του Βουλευτού Έβρου και Επίτιμου Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, υπήρξαν συναντήσεις με τα Προεδρεία των Συνδικαλιστικών Ενώσεων πριν και σε συνέχεια των επιστολών που στάλθηκαν σε αυτόν.
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger