Κοπή πίτας του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξανδρούπολης

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 20170 σχόλια

Το Τοπικό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξανδρούπολης έκοψε στις 12 Φεβρουαρίου 2017 την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του στο Ξενοδοχείο GRAND HOTEL EGNATIA.
Σε μια όμορφη ατμόσφαιρα  συναντήθηκε η παλαιότερη με τη νεότερη γενιά εθελοντών,  η εμπειρία συμβάδισε με την φλόγα του εθελοντισμού και πυροδότησε ένα ζεστό κλίμα ανταλλαγής απόψεων και διασκέδασης μεταξύ των ερυθροσταυριτών.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του εκπρόσωποι της Μητρόπολης, του Δήμου και της Περιφέρειας .
Όλοι τους  χαιρέτησαν  και επικρότησαν το έργο του Ε.Ε.Σ. και ειδικότερα του τμήματος στην τοπική κοινωνία βεβαιώνοντας τη υποστήριξή τους, ηθική και υλική στις ερυθροσταυρικές δράσεις.
Επιπλέον σημαντική ήταν και η παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου με τον ίδιο να εξάρει το έργο του Ερυθρού Σταυρού  και των εθελοντών μας καθώς και τη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στους δύο φορείς.
Παρόντες επίσης τα μέλη και οι φίλοι του Ε.Ε.Σ., οι οποίοι δίνουν το παρόν σε κάθε ερυθροσταυρική δραστηριότητα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν με οπτικοακουστικό υλικό οι δράσεις στις οποίες συμμετείχε το Τοπικό Τμήμα για το  2016.
Η ολοκλήρωση της εκδήλωσης έγινε με την απόδοση δώρου στην τυχερή εθελόντρια που έτυχε το φλουρί, και το οποίο αποτελεί προσφορά-δωρεά από το Βιβλιοπωλείο του κυρίου Βαταμίδη.

Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger