Το Ελαιόλαδο συνάντησε το Λονδίνο!! Οι μεγαλύτεροι διαγωνισμοί ελαιολάδου στην καρδιά της Ευρώπης

London IOOC 2017, Διαγωνισμοί ελαιολάδου στο Λονδίνο.
• Βραβεία ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου,
• Βραβεία ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου,
• Βραβεία ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου
(International Olive oil Competitions-IOOC)

Το καλό, παρθένο ελαιόλαδο πρόκειται να ταξιδέψει ως την αγγλική πρωτεύουσα και να βραβευτεί στους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο θα έχει την τιμητική του στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2017, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι διεθνείς διαγωνισμοί ελαιολάδου “London IOOC 2017”. Οι διοργανωτές αναμένουν να συγκεντρώσουν τα καλύτερα παρθένα ελαιόλαδα, ενώ θα δοθούν χωριστά βραβεία για την ποιότητα των ελαιόλαδων olive oil awards, για τον ισχυρισμό υγείας ελαιολάδου, αλλά και για την συσκευασία τους.
London IOOC 2017, London International Olive oil Competitions:
• Quality award of Extra Virgin Olive Oil,
• Health Claim award of Extra Virgin Olive Oil,
• Packaging award of Extra Virgin Olive Oil

Κατάταξη βραβείων:
α) ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 95,5 έως 100,0)
β) ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 85,5 έως 95)
γ) ΑΡΓΥΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 75,5 έως 85)
δ) ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ 2017, ανώτερο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα που θα επιτύχουν βαθμολογία από 65 έως 75)

Μέσα στους στόχους των διοργανωτών είναι:
Η ευαισθητοποίηση ελαιοπαραγωγών με σκοπό να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων τους
Η προώθηση της εξαιρετικής ποιότητας αγνού παρθένου ελαιόλαδου
Η βελτίωση των γνώσεων όσων ασχολούνται με το προϊόν αυτό
Η ενημέρωση σε σύγχρονα εργαλεία διδασκαλίας και μάθησης όσων εργάζονται σε μονάδες εστίασης
Η προώθηση της κατανάλωσης ελαιολάδου στις τοπικές αγορές
Η ανάδειξη των υγειοπροστατευτικών ιδιοτήτων του ελαιολάδου μέσω τους διαγωνισμού για τον ισχυρισμό υγείας του ελαιολάδου
Ακολουθήστε μας στο: www.facebook.com/LondonOliveoilCompetitions

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να προωθήσουν το ελαιόλαδο τους, μπορούν να κατεβάσουν τις αιτήσεις συμμετοχής στα παρακάτω links:
A._ Διαγωνισμός ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ελαιολάδου 2017.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής: http://www.londonoliveoil.com/wp-content/uploads/2015/06/PARTICIPATION-FORM-QUALITY-OLIVE-OIL.pdf

Σκοπός είναι η πρωτοκαθεδρία προϊόντων (brands). Η έμφαση δίνεται στην ανάπτυξη του προϊόντος και της μάρκας, αλλά και η πρωτοκαθεδρία σε μια κατηγορία, έτσι ώστε η εταιρεία να μπορεί να χρεώνει για τα προϊόντα της, τέτοιο ποσό, που οι καταναλωτές να εξακολουθούν να το πληρώνουν. Η γρήγορη προσέγγιση της ανάπτυξης του προϊόντος και του εμπορικού σήματος είναι το κλειδί (London Quality olive oil award).

B._ Διαγωνισμός ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ  ελαιολάδου 2017.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής: http://www.londonoliveoil.com/wp-content/uploads/2015/06/PARTICIPATION-FORM-HEALTH-CLAIM-OLIVE-OIL.pdf

Πρόκειται για μια αξιόλογη πρωτοβουλία που προσδοκεί να ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη για την ανάδειξη των ελαιόλαδων με ισχυρισμό υγείας σαν προϊόν υπερτροφής παγκοσμίως στις διεθνείς αγορές. Στόχος αποτελεί να προωθηθεί η ιδέα ότι η ποιότητα του έξτρα παρθένου ελαιολάδου συσχετίζεται ευθέως με τα οφέλη στην υγεία. Πραγματοποιείται δε για πρώτη φορά στην Αγγλική αγορά (London Health claim olive oil award).

Γ._ Διαγωνισμός ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ελαιολάδου 2017.
Κατεβάστε από εδώ την αίτηση συμμετοχής: http://www.londonoliveoil.com/wp-content/uploads/2015/06/PARTICIPATION-FORM-DESIGN-OLIVE-OIL.pdf

Η ετικέτα είναι ισχυρό εργαλείο προώθησης για επικοινωνία για τα προϊόντα και για την επιτυχία της εταιρείας, εγχώρια και στο εξωτερικό. Η παρουσία του βραβείου συσκευασίας προσφέρει άμεση διαφοροποίηση ανάμεσα στην τεράστια επιλογή προωθούμενων προϊόντων και διασφαλίζει τους καταναλωτές για την αγοραστική τους απόφαση (London Design olive oil award).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Confexpo Ltd, 0044 208 359 1388, info@londonoliveoil.com, www.LondonOliveoil.com