Περιστατικό απόπειρας απαγωγής δύο παιδιών χθες το απόγευμα στο χωριό Πετεινός της Ξάνθης (καταγγέλθηκε- δεν προέκυψαν στοιχεία για το φορτηγάκι που εμπλεκόταν)

Ένα περίεργο γεγονός μας κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής του Πετεινού στην Ξάνθη χθες το απόγευμα αλλά ήμασταν επιφυλακτικοί μέχρι να το διασταυρώσουμε και από την Αστυνομία της Ξάνθης. Σύμφωνα με τους μάρτυρες ένα φορτηγάκι γκρί χρώματος προσπάθησε να απαγάγει- επιβιβάσει χωρίς την θέλησή τους δύο 12χρονα παιδιά που έπαιζαν κοντά στο σχολείο του Πετεινού… τα παιδιά αντιλήφθηκαν τον κίνδυνο και απομακρύνθηκαν άμεσα ενημερώνοντας τους περιοίκους. Άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και μετά από ώρα εντόπισαν το όχημα και έλεγξαν τον οδηγό. Από την αστυνομία υποβιβάζουν το γεγονός αλλά καλύτερα εμείς να το δημοσιοποιήσουμε ώστε όλα τα παιδιά της Ξάνθης να είναι υποψιασμένα παρά να το «θάψουμε» και μιας στις χίλιες να έχει βάση… (Οι γονείς να είναι προσεκτικοί και να συμβουλεύουν και να εκπαιδεύουν τα παιδιά τους κάθε μέρα…)

σ.ε. Δεν δημοσιοποίησα από χθες το γεγονός γιατί ήθελα να το επιβεβαιώσω πριν ότι είχε βάση… και όντος είχε μιας και έγινε μια τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας στο σημείο….
Σταύρος Καρυπίδης
http://xanthinews.gr/