Βόλος: Ντροπιαστικές εικόνες - Πετούσαν κέρματα σε παγωμένα νερά κι ανάγκαζαν νεαρό να τα μαζεύει

Με απάνθρωπο τρόπο νεαροί στο Βόλο αποφάσισαν να... διασκεδάσουν με τη δυστυχία συνανθρώπου τους. Συγκεκριμένα, πετούσαν.. κέρματα πολύ μικρής αξίας στα παγωμένα νερά του σιντριβανιού και παρακολουθούσαν ένα άλλο άτομο να τα ψάχνει.

Πιο αναλυτικά, το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 22:30 το βράδυ, στην πλατεία Ευαγγελιστρίας στον Βόλο, όταν οι τρεις νεαροί ηλικίας μεταξύ 25 και 30 ετών, βρίσκονταν με τα μηχανάκια τους στην πλατεία και με κουτάκια μπύρας στα χέρια, πείραζαν τους ελάχιστους διερχόμενους, μέχρι που εμφανίστηκε σχεδόν παραπατώντας ένας ακόμη νεαρός.

Οι τρεις νεαροί άρχισαν να ρίχνουν τα νομίσματα στο νερό, υποχρεώνοντάς τον να μπαίνει στο συντριβάνι και να ψάχνει για τα χρήματα, με χλευασμούς και φωνές.

Η πρωτόγνωρη βαρβαρότητα των τριών έγινε αντιληπτή από Βολιώτη που εκείνη την ώρα πήγε για ανάληψη χρημάτων σε παρακείμενη τράπεζα. Ο ίδιος όταν είδε τον νεαρό να πέφτει μέσα στα νερά κατ’ επανάληψη και να ψάχνει απεγνωσμένα για να εντοπίσει τα νομίσματα έβαλε τις φωνές και έκανε παρατήρηση στους τρεις νεαρούς, αλλά δέχθηκε και ο ίδιος φραστική επίθεση με απειλές και ύβρεις.