Φοιτήτρια καταγγέλλει ξυλοδαρμό από λέκτορα εντός Πανεπιστημίου...

Πρωτόγνωρο συμβάν με ξυλοδαρμό φοιτήτριας από λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο σημειώθηκε σε χώρο του Πανεπιστημίου την...
περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με καταγγελία της παθούσας.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ όταν 20χρονη φοιτήτρια που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο του Βόλου βρέθηκε από φοιτητές και καθηγητές μπροστά σε ασανσέρ να καλεί σε βοήθεια, γεμάτη αίματα και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Κατηγορούσε για την κατάστασή της 50χρονο διδάσκοντα σε σχολή του Πανεπιστημίου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Η φοιτήτρια, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και συνοδεία καθηγητών του Πανεπιστημίου, μεταφέρθηκε στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο του Βόλου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Η 20χρονη πήγε αμέσως στο Α' Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου και κατέθεσε μήνυση κατά του διδάσκοντα, που είναι λέκτορας, και τον οποίο κατηγορεί ότι τη χτύπησε με τα χέρια του στο πρόσωπο, την απείλησε και την εξύβρισε.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο συνέβη στο γραφείο του λέκτορα όπου τον είχε επισκεφθεί η φοιτήτρια.

Ωστόσο, ο 50χρονος λέκτορας στράφηκε εναντίον τής φοιτήτριας με μήνυση, κατηγορώντας την για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

Στην Εισαγγελία Βόλου όπου παραπέμφθηκαν και οι δύο για να δικαστούν στο Αυτόφωρο, ο λέκτορας ζήτησε προθεσμία προκειμένου να προετοιμαστεί και το δικαστήριο αναβλήθηκε και για τους δύο, καθώς θα γίνει συνεκδίκαση των υποθέσεων, τη Δευτέρα στη μία μετά το μεσημέρι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ