Βαβυλωνία! Άλλη μια φορά απέδειξαν ότι δεν μπορούν να κάνουν την Υπέρβασή τους!


Οι Βουλευτές των τριών Κομμάτων που δέχτηκαν τη συνύπαρξή τους να συγκυβερνήσουν ψάχνουν απεγνωσμένα να…χρυσώσουν το χάπι. Γνώριζαν ότι οι Αγορές τους υποχρέωσαν να μοιραστούν το Πολιτικό Κόστος από την επιβολή των νέων υπερβολικά σκληρών μέτρων που πρέπει να πάρουν και δεν είχαν άλλη επιλογή. Ας μη ξεχνάμε ότι όλες οι εταιρείες που προμηθεύουν το Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ, περιμένουν στην ουρά να πέσει το παραδάκι…δεν χρειάζεται να
σας υπενθυμίσουμε ποίοι είναι οι κρυφοί μέτοχοι αυτών των εταιρειών…Όλοι θα πάρουν το μερίδιό τους…αυτό και αν ήταν το Κίνητρο της συνύπαρξης…το φιλετάκι που τους υποχρέωσε να συνεργαστούν…Τώρα, ψάχνουν να βρουν τρόπους να χρυσώσουν το χάπι μιας και έχουν απαντήσεις για όλους και για όλα, όσο δυσάρεστη και μειωτική και αν είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πιστεύουν ότι οι Βουλευτές μας προβληματίζονται στην προσπάθειά τους να κάνουν την Υπέρβασή τους. Σεβαστά Μέλη και υποψήφια Μέλη της «ΣΠ». Μην έχετε καμία αυταπάτη…Οι Άνθρωποι αυτοί ούτε για ένα δευτερόλεπτο δεν σκέφτηκαν να κάνουν την «Υπέρβασή» τους και να θυσιάσουν μέρος των Πολιτικών και Οικονομικών Συμφερόντων τους προκειμένου να σώσουν την Πατρίδα μας από την Καταστροφή στην οποία την έφεραν…Μέχρι χθες, ακούγαμε την εξωφρενική δήλωσε ότι «Μαζί θα Φάγαμε». Το βλέμμα τους, η σκέψη τους και όλο τους το είναι, είναι προσκολλημένο στην Καριέρα τους! Δεν μπορούν να διανοηθούν τον εαυτό τους να κάνει κάτι άλλο. Πιστεύουν ότι είναι οι εκλεκτοί του Θεού και ότι είναι προσδιορισμένοι να Κυβερνούν…Ναι, έχουν πάθει αυτή την Ψύχωση…Είναι άρρωστοι…Οποισδήποτε άλλος φυσιολογικός Άνθρωπος θα είχε τουλάχιστον αισθανθεί τεράστιες ενοχές για την Καταστροφή που επέβαλλαν σε εκατομμύρια Ελληνικές Οικογένειες…Δεν έχουν την παραμικρή αίσθηση της απόγνωσης και της απελπισίας που έχουν δημιουργήσει στα Ελληνικά νοικοκυριά…Δεν ζήσαμε ούτε μια αυτοκτονία…μη γελάτε…έχουμε παραδείγματα άλλων κρατών!
Η Κατάσταση είναι τραγική…Ούτε η σημερινή Κυβέρνηση μπορεί να επιβάλλει τις «Λύσεις» που μας υπαγόρευσε η Τρόικα, ούτε οποιαδήποτε άλλη Κυβέρνηση δημιουργηθεί. Η μεν «Λύσεις» της Τρόικας, δεν οδηγούν πουθενά…απλά εξασφαλίζουν για λίγο καιρό ακόμα τις δόσεις τους, η Ελλάδα δεν ωφελείται σε τίποτα απολύτως, η δε νέα Κυβέρνηση δεν έχει καμία διάθεση να αλλάξει το Σύστημα Εξουσίας που τη θρέφει και τη διατηρεί στην Εξουσία, δηλαδή το Κομματικό Κράτος της Συμφοράς…
Όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, όποιοι και αν αναλάβουν την Διακυβέρνηση της Πτωχευμένης Ελλάδας, δεν πρόκειται να σταματήσουν με τις απαραίτητες Διαρθρωτικές Αλλαγές την ¨Οικονομική Αιμορραγία» που θα συνεχίζει να Αιμορραγεί εφόσον τροφοδοτείται με το αίμα των Φορολογουμένων! Δεν ψελλίζουν λέξη για το Γκρέμισμα του Διάτρητου Συντάγματος!
Η «Σιωπηλή Πλειοψηφία» θα κάνει το πρώτο της Συνέδριο στις 28/29 Απριλίου, 2012 και θα είναι έτοιμη για τις μεθεπόμενες εκλογές όποτε αυτές γίνουν…όσο μακρύτερα από το 2012 γίνουν, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η Συσπείρωση των Μελών της και τόσο καταιγιστική θα είναι η Κυριαρχία της στα Μελλοντικά Τεκταινόμενα της Ελλάδας μας.
Συνοψίζουμε τους Στόχους μας:
Γκρεμίζουμε το Διάτρητο από όλες τις Πλευρές Σύνταγμά τους, το οχυρό Προστασίας της Διεφθαρμένης Εξουσίας που ασκούσαν για 37 χρόνια.
Καθιερώνουμε αυστηρούς και Αδιάβλητους «Μεθόδους» Δίκαιης και Παραγωγικής Διακυβέρνησης. Δεν Πιστεύουμε σε «Μεσσίες». Πιστεύουμε σε «Μεθόδους»΄Όποιος δεν τα καταφέρνει θα πηγαίνει σπίτι του…Οι Απρόσωποι «Μέθοδοι» φροντίζουν για αυτό!
Οι «Μέθοδοι» καταργούν τη Μονιμότητα «Προσώπων» που Ασκούν Εξουσία
Οι «Μέθοδοι» καταργούν το «Κομματικό Κράτος» που αχρηστεύει τους ιερούς θεσμούς της Δίκαιης, Αξιοκρατικής και  Παραγωγικής Διακυβέρνησης και αποκλείει την Ανάπτυξη.
Οι «Μέθοδοι» Καλλιεργούν και Ισχυροποιούν Συμμαχίες με τα ισχυρά Κράτη…Μόνοι μας βρισκόμαστε στο έλεος των άλλων κρατών που τα καταφέρνουν να διατηρούν υγιείς τις Συμμαχίες τους. Βρίζοντας τους ισχυρούς δεν κερδίζουμε τίποτα πέρα από την επίρριψει των ευθυνών μας σε άλλους.
Ενημερώνουμε τους Πολίτες ότι δεν υπάρχουν «Μεσσίες», «Οράματα» και «Ιδανικά». Υπάρχουν «Μέθοδοι» που μέχρι σήμερα αποδείχτηκαν οι πλέον αποτελεσματικοί στην Προστασία του «Ανθρώπου-Λαού» από τον «‘Ανθρωπο-Εξουσία»!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια