Βράβευση των παιδιών των εργαζομένων του δήμου Αλεξανδρούπολης


 Εκδήλωση  για τη βράβευση των παιδιών των  δημοτικών υπαλλήλων που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. καθώς και  αυτών που αρίστευσαν στο Λύκειο, παρέθεσε ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης με την αρωγή και την ενεργή συμμετοχή της δημοτικής αρχής, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 σε γνωστό ξενοδοχείο της
πόλης. Η απονομή βραβείων πραγματοποιείται κάθε χρόνο την τελευταία 12ετία με στόχο την οικονομική και ηθική υποστήριξη και επιβράβευση των μαθητών και των οικογενειών του συλλόγου.
      Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων, κ. Κώστα Κασίδη. Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Μαζί Πάμε Μπροστά», κ. Γεώργιος Ραπτόπουλος, καθώς και εκπρόσωπος της Μητρόπολης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Χρήστος Γερακόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, κ. Σταύρος Σταυράκογλου και πλήθος δημοτικών υπαλλήλων.
      Στην  τελετή βραβεύτηκαν για την επιτυχή τους προσπάθεια, λαμβάνοντας ένα συμβολικό χρηματικό ποσό και έναν έπαινο προόδου, συνολικά 30 παιδιά, συγκεκριμένα 18 επιτυχόντες σε ΑΕΙ, 4 σε ΤΕΙ και 8 αριστούχοι του λυκείου.
      Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων επεσήμανε την μεγάλη προσπάθεια των παιδιών και την ανάγκη για στήριξη των ιδίων και των οικογενειών τους εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η εκδήλωση θα συνεχίσει να διοργανώνεται με την ίδια και μεγαλύτερη επιτυχία και συμμετοχή στο μέλλον. Ο κ. Κασίδης ευχήθηκε στους μαθητές καλή τύχη στις σπουδές τους και στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία, η οποία θα τους επιτρέψει να παραμείνουν και να σταδιοδρομήσουν στη χώρα και στον τόπο τους.
      Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συνεχάρη τους βραβευθέντες και τους ευχήθηκε, με τη σειρά του, πολλές επιτυχίες τόσο στην ακαδημαϊκή όσο και στην μελλοντική επαγγελματική τους καριέρα. Επιπλέον, ο κ. Λαμπάκης ενθάρρυνε τα παιδιά να συνεχίσουν την προσπάθειά τους για εκπαιδευτική και κοινωνική πρόοδο συμμετέχοντας ενεργά στα τοπικά δρώμενα. Τέλος προέτρεψε τους νέους να αγαπούν και να αγωνίζονται με την ίδια θέρμη για τον τόπο τους ώστε να επιστρέψουν σ’ αυτόν μετά τις σπουδές τους και να συμβάλλουν στην πρόοδο και ανάπτυξή του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια