Φιλανθρωπική Συναυλία Αγάπης στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης


 Μεγάλη  φιλανθρωπική Συναυλία Αγάπης για την οικονομική συμπαράσταση του νεαρού που επέζησε από αυτοκινητιστικό ατύχημα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης με την εθελοντική συμμετοχή μουσικών και τραγουδιστών της πόλης. Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, και την Ιερά Μητρόπολη.

   Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, κ. Γεωργία Νικολάου, ο Διοικητής του Π.Γ.Ν.Α., κ. Νίκος Ραπτόπουλος, εκπρόσωπος της Μητρόπολης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, φορείς και πλήθος πολιτών που ευαισθητοποιήθηκαν και θέλησαν να στηρίξουν ηθικά και οικονομικά την αξιέπαινη αυτή προσπάθεια.
      Το  πρόγραμμα συγκίνησε και ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους τους παρευρισκόμενους και περιελάμβανε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, καθώς και πλούσιο ρεπερτόριο ελαφρολαϊκής και έντεχνης ελληνικής μουσικής από την Ορχήστρα Φίλων Ελαφράς Μουσικής και Αστικής Λαϊκής Μουσικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης υπό τη διεύθυνση του Σάββα Γκριτζέλη. Ερμηνευτές ήταν η Καίτη Μακρή, ο Δημήτρης Λαζαρίδης, η Αδριάνα Γκουργκούνη, η Τερέζα Λιανού και ο Γιώργος Λαζαρίδης, ενώ την ηχητική κάλυψη ανέλαβε ο Γιάννης Κυριακάκης.Όλοι οι συντελεστές είναι εθελοντές μουσικοί που στελεχώνουν το Μουσικό Σύνολο του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Την ορχήστρα Αστικής Λαϊκής Μουσικής απαρτίζουν οι: 

Νικόλαος  Διφτής (Κιθάρα  Μπάσο)

Βαγγέλης  Θεολογίδης (Ακουστική Κιθάρα)

Γιάννης  Σαργιαννίδη (Ακορντεόν)

Ναϊρα  Ουνανίδου (Πιάνο)

Γιάννης  Ταταρίδης (Μπουζούκι)

Γεώργιος  Σγούρας   (Μπουζούκι)

Βαγγέλης  Γεωργίου (Ντραμς)

Κωνσταντίνος  Ηλιάδης (Κλαρινέτο)

Φίλιππος  Ευφραιμίδης (Βιολί)

Ελευθερία   Σικλαφίδου (Βιολί)

Μάγια Βενετικίδου (Βιολί)

Κώστας  Βενετικίδης (Τσέλο)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια