Συνεργάτης του Hopsin και ο Σαράντης Κρεμιζάκης μαζί σε τραγούδι!

One life One chance" θα τραγουδάει ο Σαράντης Κρεμιζάκης σε συνεργασία με έναν από τους συνεργάτες του Hopsin! Η συνεργασία θα είναι διαδυκτιακή καθώς οι δύο καλλιτέχνες βρίσκονται σε εντελώς άλλες χώρες. Ο νέος συνεργάτης του Σαράντη πρόκειται να τον βοηθήσει και σαν παραγωγός του κομματιού καθώς δείχνει ενδιαφέρον για τον Έλληνα καλλιτέχνη μετά την εμφάνισή του στο Λονδίνο. Η συνεργασία πρόκειται να κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ατόμων καθώς είναι κάτι το οποίο το βλέπουμε για πρώτη φορά στην χώρα μας. Μετά το μεγάλο "Ναι" των δύο καλλιτεχνών δεν μένει παρά να ακούσουμε το κομμάτι που θα κυκλοφορήσει μέσα από την σελίδα του Σαράντη http://clubs.pathfinder.gr/saradiskremizakis Άλλο ένα κομμάτι που όπως δηλώνει ο Έλληνας τραγουδιστής τον έχει κάνει χαρούμενο καθώς θαυμάζει την δουλειά του Hopsin. Αποκλειστικές φωτογραφίες των συνεργατών και υπομονή για την νέα επιτυχία του Χαμαιλέοντα της ποπ. 

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. MAL*KA TO DIAVASA STO TWITTER!!! APISTEFTO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον κράζατε τόσο καιρό αλλά τώρα τον παραδέχομαι! Τα κομμάτια του είναι αρκετά καλά! Το διάβασα από τα status του Akt Aktion! Σε παραδέχομαι φίλε! Και Αγγλία πήγες και τώρα συνεργάζεσαι με κάποιον που έχει συνεργασίες όπως Hopsin, Taio Cruz & Nikki Minaj...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kala kanis file o Sarantis! Sto youtube exi xiliades kosmo, afto poulaei pleon... kai epidi ekane me ton LaMarr Cartier, Gritty Boi, Dee Flyy twra me filo tou Hopsin simeni oti 8a akolouthisi ki allos... tha simfwniso oti ton krazate palia alla exi allaxei , eseis exete meinei akoma pisw. Sto Twitter tou Akt Aktion anaferi "The chameleon artist from Greece" G afto kani oti theli o Sarantis... trelos einai!!! Saranti gera kai me tsampoukaaa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!! ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! Ο ΧΟΨΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ, ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ JUSTIN BIEBER FT. EMINEM!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου