Πικρός αποκλεισμός για ΠΑΟΚ...Πάλεψε αλλά....!!

Ο ΠΑΟΚ άγγιξε το όνειρο της παρθενικής του συμμετοχής στο Champions League, αλλά η Σάλκε νίκησε 3-2 στην Τούμπα και τον άφησε εκτός διοργάνωσης. Στο Europa συνεχίζει ο Δικέφαλος
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 3-2 από την Σάλκε στην Τούμπα και θα συνεχίσει στους ομίλους του Europa League.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ απειλήθηκε με τον Τζόουνς στο πρώτο λεπτό, αλλά στη συνέχεια είχε τον έλεγχο του αγώνα, κρατούσε την Σάλκε μακριά από τα καρέ του και πήγαινε για το 0-0. Στο 43′, όμως, με μια μακρινή μπαλιά και μία αδράνεια της άμυνας του Δικεφάλου η Σάλκε πήρε κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Σάλαϊ.

Στο δεύτερο μέρος το γρήγορο γκολ του Αθανασιάδη πήγε να αλλάξει τα δεδομένα για τον ΠΑΟΚ, η Σάλκε όμως εκμεταλλεύτηκε ξανά τα αμυντικά κενά της ελληνικής ομάδας και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Τζόουνς, προηγήθηκε 2-1 με τον Σάλαϊ. Ο Κατσουράνης στο 79′ ισοφάρισε 2-2, ο ΠΑΟΚ ήθελε ακόμη ένα γκολ, αλλά στις καθυστερήσεις η Σάλκε πέτυχε και τρίτο τέρμα στην άδεια Τούμπα και έφυγε με το 3-2 και το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει σε αυτούς του Europa League, η κλήρωση του οποίου θα γίνει την προσεχή Παρασκευή στις 14:00.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Μιγκέλ Βίτορ, Σκόνδρας, Τζιόλης, Κάτσε, Λούκας (80′ Γεωργιάδης), Στοχ, Σαλπιγγίδης (74′ Ολίσε), Αθανασιάδης (74′ Νέτσιντ).

ΣΑΛΚΕ (Γενς Κέλερ): Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Φουχς, Κλέμενς (60′ Μέγιερ) (70′ Νόιστεντερ), Χέγκερ, Τζερμέιν Τζόουνς, Ντράξλερ, Φαρφάν (83′ Ματίπ), Σαλάι.- 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια