Κλείνει Τζαβέλλα ο ΠΑΟΚ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Τζαβέλλα, που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό, είναι ο ΠΑΟΚ
Στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα δεν αρνούνται τις επαφές με τον 26χρονο διεθνή μπακ που έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό και διαρρέουν πως βρίσκονται πολύ κοντά στη απόκτησή του.

Το πρόβλημα τραυματισμού του Λίνο και το γεγονός ότι ο Σπυρόπουλος δεν υπολογίζεται από το Στέφενς έκαναν τους ανθρώπους του Δικεφάλου να εντείνουν τις προσπάθειές του για τον έλληνα αμυντικό, που του έκαναν και κατά την διάρκεια του καλοκαιριού κρούση, αλλά πλέον είναι έτοιμοι να τον αποκτήσουν.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του έλληνα μπακ. Σύμφωνα με κάποιες άλλες πληροφορίες απομένουν μόνο τα τυπικά και πως άμεσα θα προκύψουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως θα δοκιμάσει για μερικές ημέρες στις προπονήσεις του τον 22χρονο αργεντινό αμυντικό Γκαστόν Κάμπι της Ρασίνγκ Κλουμπ, ο οποίος αν ικανοποιήσει τον Στέφενς θα αποκτηθεί.

sport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια