Παντελής Παντελίδης: Γιατί δεν εμφανίστηκε σε συναυλία

Γιατί ο αγαπημένος τραγουδιστής δεν εμφανίστηκε σε συναυλία με την Πάολα, στην Ερέτρια, απογοητεύοντας 4500 μουσικόφιλους και fans που μαζεύτηκαν για να απολαύσουν το επιτυχημένο δίδυμο;
Σύμφωνα με ελλαδικά sites, το περασμένο Σάββατο 24 Αυγούστου, ο Παντελής Παντελίδης και η Πάολα επρόκειτο να εμφανιστούν στην Ερέτρια, αλλά τελικά ο κόσμος απόλαυσε μόνο την Πάολα, η οποία έβγαλε όλο το πρόγραμμα μόνη της, τραγουδώντας για έξι ολόκληρες ώρες!

Η απουσία του Παντελίδη εκνεύρισε τον κόσμο που κατέκλυσε το συναυλιακό χώρο, προκειμένου να απολαύσει τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά έμεινε στην αναμονή. Οι πιθανοί λόγοι της απουσίας του είναι δύο:
- Οι διοργανωτές, σε μια προσπάθεια για μεγαλύτερη προσέλευση του κοινού και μεγαλύτερο κέρδος, υποσχέθηκαν τον Παντελή Παντελίδη, παραπλανώντας τον κόσμο.
- Η εμφάνιση του ακυρώθηκε λόγω εφόδου του ΣΔΟΕ, που έγινε από τις 23:00'.

Η επίσημη τοποθέτηση, ωστόσο, εκ μέρους των διοργανωτών, είναι ότι ο Παντελίδης χρειάστηκε να φύγει άρον-άρον για την Κύπρο, την τελευταία στιγμή, έτσι δε θα μπορούσε με τίποτε να προλάβει τη συναυλία.
music.net.cy/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια