Τι είναι στ’ αλήθεια οι swingers …

Ανταλλαγή συντρόφων γίνεται παντού (και εδώ στην Ελλάδα) όμως όποιος ενδιαφέρεται να μάθει πως ακριβώς γίνεται αυτό το πράγμα μπορεί να το δει και στην τηλεόραση.
Ενα νέο ριάλιτι σόου ξεκινάει τον Σεπτέμβριο στον πολύ… προχώ, όπως φαίνεται, αμερικάνικο Νότο. Πρόκειται για ένα σόου το οποίο θα παρουσιάζει την ζωή πέντε ζευγαριών που είναι swingers.
Τα ζευγάρια που πρωταγωνιστούν στο Secret Sex Lives: Swingers είναι πραγματικά ζευγάρια που έχουν τις δουλειές τους, είναι γονείς και ζουν όλοι στην καρδιά του αμερικάνικου life style, στην Ατλάντα.
Το σόου που θα παρουσιάσει το Discovery Fit & Health θα δώσει την ευκαιρία σε όσους το παρακολουθήσουν να καταλάβουν καλύτερα τι στο καλό είναι το swinging, πως είναι οι σχέσεις των swingers, η ψυχολογία τους, αλλά και να… πάρουν λίγο μάτι τις κρεβατοκάμαρές τους.

«Η μεγαλύτερη παρανόηση σχετικά με τον τρόπο ζωής μιας swinger είναι ότι πηδιόμαστε από εδώ και από εκεί μέρα και νύχτα, ή ότι οι γυναίκες είναι στριπτιτζούδες και διάφορα άλλα τέτοια», λέει η Jaymee, η οποία είναι μάνατζερ και παντρεμένη με έναν δικηγόρο. Ακολουθούν το life style του swinging εδώ και τρία χρόνια.
Ο Everett τονίζει πως στην ανταλλαγή συντρόφων είναι απαραίτητο να μπαίνουν κανόνες: «Δεν είμαι σαν τον Tiger Woods, να μαζεύω γύρω μου γκόμενες και να πηδιέμαι μαζί τους», λέει.

Η Jaymee που γέννησε το πρώτο της παιδί πριν από έξι εβδομάδες λέει: «Οταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος πρώτη σκέψη μου ήταν… ευτυχώς που δεν έχω πηδηχτεί με κανέναν τελευταία, άρα είναι σίγουρα το παιδί του Everett».
Η εκπομπή παρακολουθεί επίσης την Rebecca και τον σύζυγό της Chris, κατά τη διάρκεια δύο συναντήσεων με ένα νέο ζευγάρι. Εκεί φαίνεται, η αμηχανία και η νευρικότητα των πρώτων ραντεβού.

Σε ένα πάρτι που γίνεται στην πόλη, η σχεδιάστρια μαγιό Hali Bryan και ο σύζυγός της εξηγούν τι είναι το swιnging στον Jayson και την Heidy, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο life style.
Για παράδειγμα: τι σημαίνει μία πρόσκληση σε «Full Swap», που σημαίνει σεξ χωρίς όρια ή τι πάει να πει πρόσκληση σε «Soft Swap», που δεν προϋποθέτει διείσδυση.

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΩΝ SWINGERS

Swinging: Το λεγόμενο και «The Lifestyle» (ελληνιστί η παρτούζα) είναι η μη μονογαμική συμπεριφορά από single ή και από άτομα σε σχέση που παίρνουν μέρος σε ομαδικές σεξουαλικές δραστηριότητες για ψυχαγωγικούς ή κοινωνικούς σκοπούς.

Cheating (Κέρατο): Η συζυγική απιστία, χωρίς ο/η σύντροφος να έχει δώσει την συγκατάθεσή του, ή να παραβρίσκεται.

Open relationship (Ανοιχτή Σχέση): Είναι η συμφωνία των δύο σε μια σχέση ότι μπορούν να πηγαίνουν με άλλους.

The Rules (Οι κανόνες): Για τους swingers, οι «κανόνες» είναι οι αρχές και οι απαραβίαστες γραμμές που συμφωνούνται από τα ζευγάρια που συμμετέχουν στην ανταλλαγή συντρόφων.

Swinging scale: Είναι η κλίμακα που θέτει τα όρια για τις σεξουαλικές δραστηριότητες των ζευγαριών.

Full Swap: Φουλ σεξ χωρίς όρια μεταξύ όσων συμμετέχουν

Full Swap – Same Room: Φουλ σεξ χωρίς όρια μεταξύ των συμμετεχόντων, αλλά όλα τα μέλη των ζευγαριών πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο.

Soft Swap: Swinging το οποίο δεν προϋποθέτει σεξουαλική διείσδυση.

Vanilla: Ετσι χαρακτηρίζονται εκείνοι που δεν είναι swingers.

Unicorn: Με αυτόν τον όρο (που σημαίνει τον μυθικό μονόκερο) περιγράφεται μία single γυναίκα η οποία θέλει να παίρνει μέρος σε σεξουαλικές δραστηριότητες με ζευγάρια. Δεν υπάρχει αντίστοιχος όρος για τους άντρες.

Cruise Director: Είναι εκείνος ή εκείνη που διευθύνει και βάζει τους όρους σε ένα swinging event.69magazine.gr
kokoras 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια