Απόπειρα ανθρωποκτονίας μετά από καυγά στην Ορεστιάδα.!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την σύλληψη του 30χρονου φερόμενου ως δράστη της απόπειρας ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε χθες στην Ορεστιάδα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, όλα συνέβησαν μετά από διαπληκτισμόμεταξύ του 30χρονου και του 52χρονου. Αποτέλεσμα ήταν ο πρώτος να τραυματίσει το δεύτερο στην κοιλιά αλλά και το θώρακα.

Ο 52χρονος τραυματισμένος διεκομίσθη άμεσα στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου και νοσηλεύεται. Ο 30χρονος αναζητείται από τις αρχές ενώ έχει ήδη σχηματιστεί σχετική δικογραφία σε βάρος του.

Το σχετικό με το συμβάν δελτίο τύπου της αστυνομίας είναι το εξής:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 30χρονου ημεδαπού, δράστη της χθεσινής απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 52χρονου ημεδαπού στην Ορεστιάδα. Σε βάρος του 30χρονου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, ο 30χρονος, μετά από διαπληκτισμό με τον 52χρονο, τον τραυμάτισε με νύσσον όργανο στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα.

Ακολούθως ο 52χρονος, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου και νοσηλεύεται.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (1) μπλούζα και ένα (1) παντελόνι με ίχνη αίματος.

Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια