«ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ Η ΔΙΔΥΜΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

«ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η  ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ»


Ο Βουλευτής Επικρατείας  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, έκανε την εξής δήλωση:


«Η ιλιγγιώδης αύξηση στα 60 δις των οφειλών στο Δημόσιο, με τα φυσικά - πρόσωπα οφειλέτες  να ξεπερνούν πλέον τα 2.000.000 και  οι επιχειρήσεις τις 170.000, επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά την απόλυτη υποδούλωση Στουρνάρα και Θεοχάρη στις εντολές της Τρόικας. Και αυτό, δεν μπορούν να το αρνηθούν.

Πάνω από ένα χρόνο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ζητάμε να εφαρμοστεί το σχέδιο που προτείνουμε με το Εθνικό Ταμείο Οφειλετών του Δημοσίου. Ένα σχέδιο που προβλέπει, μεταξύ άλλων, αυξημένο αριθμό δόσεων από 100 έως 240, χορήγηση φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων και δραστικές περικοπές τόκων και πανωτοκίων που επιβάλλει τοκογλυφικά το ελληνικό Δημόσιο στους οφειλέτες του.

Η σιωπή της άρνησης στη πρότασή  μας, οδηγεί στο απόλυτο χάος με τραγικές συνέπειες.

Η δοσμένη μνημονιακή παρέα του  Υπουργείου Οικονομικών, δεν σκέφτεται το αδιέξοδο με τις παιδαριώδεις εισπρακτικές πολιτικές της, οι οποίες, όμως έχουν σοβαρότατα αντίκτυπο:

Κοστίζουν σε αθρόες συλλήψεις, αύξηση των αυτοκτονιών, αύξηση των κατασχέσεων, περισσότερα λουκέτα, μεγαλύτερη ανεργία  και νέα διεύρυνση στη μαύρη τρύπα των δημοσίων εσόδων.

Με λίγα λόγια:

Εισπρακτικά η δίδυμη παρέα του  Υπουργείου Οικονομικών είναι απόλυτα  αποτυχημένη και ταυτόχρονα, άκρως  επικίνδυνη για τις ζωές των Ελλήνων  πολιτών και το μέλλον της Ελλάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια