Άγγιξε την ανατροπή ο Ατρόμητος!

Πολύ κοντά σε μία επική ανατροπή-πρόκριση έφτασε ο Ατρόμητος, που νίκησε 2-0 στην Ολλανδία την Αλκμααρ. Δοκάρι ο Ναπολεόνι στο 87'
Κρίμα και άδικο. Ο Ατρόμητος προσπάθησε στα 35' εναπομείναντα λεπτά να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και έφτασε πολύ κοντά στο να τα καταφέρει.

Ο Καραγκούνης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων, αναπτερώνοντας τις ελπίδες της ομάδας του Περιστερίου, αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι.

Στη μεγαλύτερη ευκαιρία τους, στο 87', ο Στέφανο Ναπολεόνι σημάδεψε από κοντά το κάθετο δοκάρι με τον Γιώργο Παράσχο να μην μπορεί να πιστέψει τα όσα βλέπουν τα μάτια του.

Οι ολλανδοί έπαιζαν μαζική άμυνα και οι περισσότεροι παίκτες ήταν πίσω από τη σέντρα, όμως παρόλα αυτά, ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει το 2-0, που τον ξανάβαλε στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο Ούμπιντες έβγαλε σέντρα από τα δεξιά, ο Καραγκούνης έκανε την προβολή και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Άλκμααρ. Αυτό κι αν έβαλε φωτιά στο γήπεδο της Άλκμααρ. Οι Περιστεριώτες είχαν περίπου 20 λεπτά ακόμα για να πετύχουν ένα γκολ και συνάμα μια απίστευτη ανατροπή, που θα τους έφερνε μια επική πρόκριση.

Οι Περιστεριώτες είχαν την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορούσαν σωστά, μέχρι να βρουν αδύνατα σημεία στην αντίπαλη άμυνα.

Στο 80' ο Ατρόμητος έχασε τεράστια ευκαιρία να πετύχει το 3-0. Ο Ναπολεόνι έβγαλε ωραία μπαλιά από τα δεξιά εντός περιοχής, όμως το σουτ στην κίνηση του Ιγκλέσιας κατέληξε άουτ.

Και να ήταν η μόνη ευκαιρία; Οι Περιστεριώτες απειλούσαν αλλά δεν σκόραραν. Στο 82' η κεφαλιά του Παπαδόπουλου κατέληξε στην αγκαλιά του Αλβαράδο, ενώ στο 83' ο Ιγκλέσιας πήρε τη σέντρα του Γιαννούλη, όμως πάλι αστόχησε από το σημείο του πέναλτι.

Και φτάσαμε στο 87' όπου χάθηκε τεράστια ευκαιρία για το 3-0! Ο Ναπολεόνι έκανε με τη μια το σουτ από δεξιά θέση εντός περιοχής, όμως η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Αλβαράδο. Πόσο μεγάλη ατυχία; Πόσο κρίμα;

Τα λεπτά περνούσαν, ο διαιτητής κράτησε μονάχα ένα λεπτό καθυστέρηση και τελικά το 2-0 δεν άλλαξε. Κρίμα. Δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι παραπάνω

Άλκμααρ (Φέρμπεϊκ): Αλβαράδο, Μ. Γιόχανσον, Γκοουβέλεου, Βάουτενς, Φίρχεφερ, Χένρικσεν, Ελμ, Γκούντελι, Γκούντμουντσον, Α. Γιόχανσον, Μπέιρενς.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Παπουτσογιαννόπουλος (46' Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Δημούτσος (60' Πίτου Γκαρσία), Ιγκλέσιας, Καραγκούνης, Ουμπίδες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

sport.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια