Παρέμβαση Άδωνι στο …εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

Η σφοδρή αντιπαράθεση του υπουργού Υγείας, Α. Γεωργιάδη με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σ. Παναγούλη, συνεχίστηκε (και σήμερα) το πρωί, μέσω δικτύων κοινωνικής δικτύωσης και τηλεόρασης. Αφορμή, το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη δήλωση του υπουργού περί «βερίκοκου», για τους εργαζόμενους της Πολυκλινικής

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει μεταβληθεί σε καρνάβαλο και γελωτοποιό. Είναι στις τηλεοράσεις από το πρωί ως το βράδυ. Ο κύριος αυτός έχει γελοιοποιήσει την πολιτική. Παρακαλούνται οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο (Δαφνί), όταν τους επισκεφθεί, να του φορέσουν ζουρλομανδύα» ανέφερε, στο σχόλιό του, ο κ. Παναγούλης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, το πρωί, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι στη θέση του Αλέξη Τσίπρα θα διέγραφε τον Σ. Παναγούλη, τον οποίο κατηγόρησε πως «προσέβαλε χιλιάδες ανθρώπους για να πουλήσει εξυπνάδα».

Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε ότι είπε «αυτά που λέει ο κόσμος» και χαρακτήρισε «κατάπτυστη τη δήλωση Γεωργιάδη». Σε ό,τι αφορά τα περί διαγραφής του, ο κ. Παναγούλης παρατήρησε: «Ας βάλουμε επικεφαλής στο πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Γεωργιάδη, για να με διαγράψει».
matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια