Ζητούνται Δότες Μ.Ο.

Κινητοποίηση για  εύρεση συμβατού δότη Μυελού των Οστών .
Παράκληση
Συμπαράσταση  στον αγώνα ασθενή συμπολίτη μας.

Αγαπητοί  Εθελοντές Αιμοδότες όπως καλά γνωρίζετε, σε όλες τις χώρες αλλά και στην πόλη μας, υπάρχει νεαρός ασθενής συμπολίτης μας 35 ετών,  ό οποίος ξεκίνησε μια πολύ σκληρή μάχη με πρόγραμμα εντατικής θεραπείας για την καταπολέμηση σοβαρού προβλήματος υγείας.

Είναι πολύ πιθανό για αποτελεσματική θεραπεία, σύντομα να έχει άμεση ανάγκη  από μόσχευμα μυελού των οστών, προσφερόμενο από συμβατό δότη. 

Συγκεκριμένα, αυτό που  χρειάζεται άμεσα από όλους  εμάς, τους Εθελοντές Αιμοδότες, αλλά γενικά από όλους τους πολίτες της πόλης και του Νομού,  είναι ( ο Θεός να βοηθήσει), να βρεθούν συμβατοί δότες Μυελού των Οστών το συντομότερο δυνατό.

Για τον  λόγο αυτό Παρακαλούνται όσοι είναι  από 18 έως 45 ετών και θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν, να επισκεφτούν την αιμοδοσία του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και να δώσουν δείγμα αίματος από Δευτέρα μέχρι Τετάρτη πρωινές ώρες από 08:30 μέχρι 10:30 .
Δεν αναφέρουμε όνομα ασθενή.
Η σωστή φράση είναι :
 «Θέλω να γίνω δότης Μυελού των Οστών, και να βοηθήσω όποιον το έχει ανάγκη»  .

Έτσι  δηλώνουμε ξεκάθαρα, ότι το δείγμα που δίνουμε δεν είναι για έναν συγκεκριμένο ασθενή, αλλά για οποιονδήποτε ασθενή και είμαστε στην διάθεση του, όταν και όποτε το έχει ανάγκη .

Κάθε νέα εγγραφή ενός νέου δότη Μ.Ο. στο πανελλήνιο μητρώο, είναι ουσιαστικά μία ακόμη νέα προσφορά ελπίδας και ζωής, προς όλους τους ασθενείς που ταλαιπωρούνται, αναμένοντας απελπισμένα έναν συμβατό δότη,  για να τους δώσει την δυνατότητα να κρατηθούν στην  Ζωή.

Για όποια  άλλη πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με το γραφείο του  Συλλόγου  Εθελοντών Αιμοδοτών, στο τηλ του γραφείου 2551020478  ή κιν 6973080111 και μετά την προσφορά σας.
Με εκτίμηση στους  Εθελοντές Αιμοδότες και Σεβασμό στους Ασθενείς,
Για το Δ.Σ.
Αναστάσιος Κοντακίδης

Η δωρεά Οργάνων είναι έκφραση  πολιτισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια