Σαββίδης: Περήφανος για την ομάδα μου

Στεναχωρημένος για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά περήφανος για την ομάδα του, δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης την επομένη του αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από την Σάλκε. Το αφεντικό του Δικεφάλου ευχαρίστησε τον Στέφενς και τους ποδοσφαιριστές, άφησε αιχμές για την διαιτησία και κατέληξε λέγοντας πως αν η Τούμπα είχε κόσμο τότε ο ΠΑΟΚ θα είχε πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Αναλυτικά η δήλωση του Ιβάν Σαββίδη:

«Στεναχωρήθηκα για το τελικό αποτέλεσμα αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Εδωσε μια μεγάλη μάχη και θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τον προπονητή, τους παίκτες και όλο το προπονητικό επιτελείο.

Εχουμε ψηλά το κεφάλι γιατί είδαμε τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπεί αξιοπρεπώς την Ελλάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη παρόλο που η διαιτησία θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη.

Είμαι πεπεισμένος – και το επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά – ότι αν είχαμε παίξει σε γεμάτο γήπεδο θα δίναμε τώρα συγχαρητήρια ο ένας στον άλλον για τη πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η σκληρή τιμωρία θα πρέπει να είναι καλό μάθημα για το μέλλον».

sport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια