Στη "γωνία" περιμένει ο Μητσοτάκης τον Σαμαρά το βράδυ των εκλογών...

"Φωτιά" στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας έχει βάλει η δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη, "η Ν.Δ., σήμερα, είναι μικρό κόμμα, δεν έχει καμία σχέση με τη...
μεγάλη Κεντροδεξιά Παράταξη που γνώρισα εγώ".

Κι ενώ είναι βέβαιο,ότι άρχισαν τα όργανα στη ΝΔ, το Κυριακάτικο ΒΗΜΑ έρχεται να ρίξει κι άλλο λάδι στη πυρά, βάζοντας στο επίκεντρο τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται να καλοβλέπει "Το ΠΟΤΑΜΙ" (αυτό μόνο παράξενο δεν μας φαίνεται), ενώ πριονίζει κανονικά την καρέκλα του πρωθυπουργού.

Να σημειωθεί εδώ ότι η εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί ότι την πτώση του Αντώνη Σαμαρά περιμένουν πώς και πώς και οι Καραμανλικοί, για δικούς τους λόγους φυσικά κι όχι επειδή αγαπήθηκαν με την οικογένεια Μητσοτάκη.

"Προσκείμενοι στις δύο παραδοσιακές και άλλοτε ηγεμονεύουσες νεοδημοκρατικές πολιτικές οικογένειες "ψιθυρίζουν" τα βράδια ότι η Νέα Δημοκρατία θα υποστεί ήττα και ότι από το βράδυ των ευρωεκλογών θα τεθούν σοβαρά πολιτικά ζητήματα.

Κατά την άποψή τους, ο κόσμος θα δώσει ψήφο τιμωρίας, θα εξαντλήσει τον κ. Σαμαρά και το κόμμα θα πρέπει να ανακαλύψει εκ νέου τους δεσμούς του με τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Μάλιστα, θέτουν και εκλογικά όρια δράσης. Αν η Νέα Δημοκρατία υπολείπεται περισσότερο από τρεις μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ τότε, όπως λένε άσπονδοι φίλοι του πρωθυπουργού», θα εγερθεί μείζον θέμα για την κυβέρνηση και τον κ. Σαμαρά. Στο περιβάλλον της οικογένειας Μητσοτάκη μιλούν για ανοίγματα, καλοβλέπουν Το ΠΟΤΑΜΙ του κ. Θεοδωράκη και καλλιεργούν σενάρια για νέες συμμαχικές κυβερνήσεις. Ο πατριάρχης της οικογένειας λέγεται ότι έχει εμμονές με τον δικαστή και διατελέσαντα για ένα μήνα πρωθυπουργό κ. Π. Πικραμμένο"...
πηγή:tribune.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια