ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΩΗΣ: «Η νομοθετική πρωτοβουλία επαφίεται στην ευαρέσκεια της κας Μέρκελ»

«Η νομοθετική πρωτοβουλία της συγκυβέρνησης επαφίεται προφανώς στην ευαρέσκεια της κας Μέρκελ» σημείωσε από την Κομοτηνή όπου περιοδεύει στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας ο Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «ΕΝΩΣΗ για την Πατρίδα και τον Λαό» Χρήστος Ζώης.
Απαντώντας σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στα μέσα ενημέρωσης της Ροδόπης και ο Χρήστος Ζώης σημείωσε μεταξύ άλλων τα εξής:
"Η μεσολάβηση στην κα Μέρκελ που ζήτησε ο πρωθυπουργός προκειμένου να εγκριθούν οι αλλαγές στο νόμο για τα επιμελητήρια καταδεικνύει ότι ο κ. Σαμαράς αδυνατεί να συνομιλήσει με τη γερμανίδα Καγκελάριο ως ισότιμος εταίρος, πόσο μάλλον να διαπραγματευτεί το Μνημόνιο όπως διακήρυττε προεκλογικά.
Είναι καταφανές ότι όσο η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης και της Βουλής επαφίεται αποκλειστικά στην ευαρέσκεια της Γερμανίας, βουλευτές και υπουργοί της συγκυβέρνησης λειτουργούν απλά ως «μαριονέτες» της κας Μέρκελ, αφού περιττεύει η όποια διαβούλευση με τάξεις και παραγωγικούς φορείς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια