Οι ευρωεκλογές φέρνουν τη νέα ΝΔ...

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τις αποφάσεις του Αντώνη Σαμαρά για την μετεξέλιξη της ΝΔ σε νέο κόμμα, την ώρα που τα εσωκομματικά πυρά πληθαίνουν. Η βουλευτής επικρατείας Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε «μικρό κόμμα» τη ΝΔ, ενώ νέα επίθεση εξαπέλυσε και η...
καραμανλική πτέρυγα με τον Ευάγγελο Αντώναρο να επαναλαμβάνει τα περί «αλεξιπτωτιστών και μαϊντανών» στο ευρωψηφοδέλτιο.


Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, η νέα ΝΔ θα επεκτείνεται από τη Δεξιά ως την Κεντροαριστερά. Από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως η ΝΔ δεν πρόκειται να αλλάξει όνομα, ενώ συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, μιλούν για αλλαγή ατζέντας.

Σημειώνεται πως ο πρωθυπουργός το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιεί όλο και συχνότερα τον όρο «Νέα Ελλάδα», θέλοντας, σύμφωνα πάντα με το Βήμα της Κυριακής, να οριοθετήσει το πλαίσιο που θα κινηθεί και να προβάλλει την αλλαγή.


Το Σάββατο η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε «μικρό κόμμα» τη ΝΔ, τονίζοντας πως «δεν έχει καμία σχέση με τη μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη που γνώρισε η ίδια». Η βουλευτής επικρατείας της ΝΔ, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε πως «αυτή τη στιγμή δεν έχει προσωπική αρχηγική φιλοδοξία», υπογραμμίζοντας ωστόσο πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα καθορίσει τα νέα δεδομένα στο πολιτικό πεδίο.


tvxs.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια