ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

Άρης Γιαννακίδης: Είμαστε οι εμπειρότεροι,
ανανεώσαμε το σχήμα μας,
συνεχίζουμε μαζί με όλους τους συμπολίτες μας

Με απόλυτη πίστη στη νίκη και με αίσθημα ευθύνης για τον τόπο και τους κατοίκους του, ο επικεφαλής της παράταξης και Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, κατέθεσε σήμερα στο Πρωτοδικείο Ροδόπης την δήλωση κατάρτισης του συνδυασμού ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
Παράλληλα το μήνυμα που στέλνουν οι πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, είναι η επαναβεβαίωση της σχέσης εμπιστοσύνης που οικοδόμησε μαζί τους η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, σε μια κοινή και πάλι πορεία, με στόχο την αύξηση της απασχόλησης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, την πρόοδο και την ευημερία όλων των κατοίκων της Περιφέρειας.
Με αφορμή την κατάθεση του συνδυασμού ο Άρης Γιαννακίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Η πορεία που ξεκινήσαμε πριν από τρεισήμισι χρόνια, σήμερα παράγει και αποδίδει καρπούς, μετουσιώνεται στο σύνθημα-προτροπή, «Με Ενιαία Περιφερειακή Συνείδηση» και οριοθετεί την επόμενη μέρα.
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου είμαστε πάλι παρόντες. Θέτουμε στην κρίση των συμπολιτών μας το πολιτικό μας ήθος, την ειλικρίνειά μας και το έργο μας. Θεωρούμε ότι είμαστε οι εμπειρότεροι έχοντας απόλυτη γνώση των δυνατοτήτων που δίνει η Περιφερειακή


Αυτοδιοίκηση για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου. Εκτιμούμε ότι η τρέχουσα θητεία μας αποτελεί την καλύτερη απόδειξη περί αυτού.
Καταθέσαμε σήμερα την διακήρυξη της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ της παράταξης νίκης, ελπίδας και προοπτικής για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ανανεώσαμε το σχήμα μας και με νέους ανθρώπους. Νέους πολιτικά και ηλικιακά, πέρα από κομματικούς σχηματισμούς και προκαταλήψεις του παρελθόντος.   

«Η πρόταση μας απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Περιφέρειας και ζητάμε από όλους τους πολίτες να επαναβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη τους στην παράταξη μας, για να συνεχίσουμε όλοι μαζί, σε μια συμμαχία με όλες τις ενεργές δυνάμεις του τόπου, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διακρίσεις. Είμαστε η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια